Κορωνοϊός, ρυθμός και μομέντουμ

ρυθμός

Σκάνθορπ – Καρλάιλ (01/01/2022), Αγγλία Λικγ 2

Ομάδες με βίους… παράλληλους αγωνίζονται απόψε στο Sands Venue. Ο ρυθμός που λείπει από τους φιλοξενούμενους, ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο.

Είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της Λιγκ 2. Οι δύο σύλλογοι παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Καλύτερη γενικά η εικόνα της Καρλάιλ, όμως έχει να δώσει ματς από τις 11 Δεκεμβρίου. Σε όλο αυτό το διάστημα η ομάδα ταλαιπωρείται ιδιαίτερα από τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός, ρυθμός και μομέντουμ

Ούτε η Σκάνθορπ έπαιξε μεσοβδόμαδα, όμως προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» με 1-3 στην έδρα της Όλνταμ την Boxing Day. Η νίκη της δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το τελικό σκορ, όμως ήταν η πρώτη της επιτυχία μετά τις 23 Οκτωβρίου.

Έχει διαφορετική εικόνα με τον Χιλ στον πάγκο της. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι το τσαγανό. Οι παίκτες δείχνουν να πιστεύουν πλέον στον εαυτό τους και κοιτάνε κατάματα όλους τους αντιπάλους.

Θα ξαναβρεθούν μπροστά στους οπαδούς τους μετά από τρία παιχνίδια και δε θέλουν ν’ αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. « Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε τώρα. Πρέπει να διατηρήσουμε τα ίδια στάνταρ. Ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Είναι πολύ σημαντική η στήριξή τους» τόνισε ο Άγγλος τεχνικός των γηπεδούχων.

Η έλλειψη ρυθμού της Καρλάιλ, τα προβλήματα με κορωνοϊό που την ταλαιπωρούν, αλλά και το μομέντουμ «γέρνουν» το ματς προς τ’ αριστερά. 1 με 2,88 στην Betshop.