Κυνηγάει και τον τίτλο η Μπόρνμουθ

Η Γουέστ Μπρομ φιλοξενεί στο “Χόθορνς” την Μπόρνμουθ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Τσάμπιονσιπ. Η γηπεδούχος προέρχεται από πικρή ήττα στο ντέρμπι της πόλης, 1-0 από την Μπέρμιγχαμ, αποτέλεσμα που ψαλίδισε τις ελπίδες της ομάδας του Στιβ Μπρους για να προλάβει τα πλέι οφ ανόδου, αφού πλέον απέχει από την 6η θέση οκτώ βαθμούς.

Υπό αυτό το πρίσμα, το αποψινό κόντρα στην Μπόρνμουθ αποκτά χαρακτήρα must win, αφού αν δεν έρθουν οι τρεις βαθμοί απέναντι στα “κεράσια”, ίσως μπει από σήμερα ταφόπλακα στο όνειρο της συμμετοχής στα μπαράζ.

Στο προηγούμενο εντός, είχε επικρατήσει 1-0 της πρωτοπόρου Φούλαμ, νωρίτερα όμως στο “Χόθορνς” είχε συμπληρώσει καρέ χωρίς νίκη (0-2-2), χωρίς μάλιστα να σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα ματς εκεί!

Σε τοπ φόρμα η φιλοξενούμενη

Η Μπόρνμουθ εδώ κι ένα μήνα τρέχει αήτητο σερί! Από τις 8/3 και το εντός 1-1 με την Πίτερμπρο, τα “κεράσια” μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε πέντε ματς πρωταθλήματος, έχουν αποσπαστεί 6 βαθμούς από την 3η Χάντερσφιλντ, κρατώντας την τύχη στα χέρια τους αναφορικά με την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού έχουν και τρία ματς λιγότερα (!), συνεπώς, στο μυαλό του Σκοτ Πάρκερ και των παικτών του, προφανώς υπάρχει και η πιθανότητα κατάκτησης του τίτλου.

Αλλωστε, η διαφορά από την πρωτοπόρο Φούλαμ είναι στους 8 β., με τους Λονδρέζους να έχουν και ματς παραπάνω, ενώ δεν πρέπει να λησμονούμε ότι υπάρχουν ακόμα οκτώ αγωνιστικές για να ρίξει “αυλαία” το πρωτάθλημα, κοινώς, διακυβεύονται 24 πόντοι και όλα είναι πιθανά, αφού και οι “κότατζερς” εσχάτως έχουν δώσει δικαιώματα με τις εμφανίσεις τους.

Θεωρούμε ότι η Μπόρνμουθ έχει τα φόντα να περάσει αλώβητη από την έδρα της Γουέστ Μπρομ, σε ένα ματς που φαίνεται πως θα κινηθεί στο όριο Under-Over με το σύνολο γκολ “2-3” να παίζει πολύ. Επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα Χ2+Over 1.5 σε απόδοση 2.10 από τον Stoiximan.