Ποιοι Είμαστε

Ξεκινάμε μ’ ένα… λάθος! Εδώ δεν θα διαβάσετε «Ποιοι Είμαστε», αλλά «Τι Κάνουμε». Γιατί υπάρχει αυτή η ιστοσελίδα, που δεν μοιάζει με ΚΑΜΙΑ άλλη όχι στην Ελλάδα, αλλά στην υφήλιο ολόκληρη.

Για το  «Ποιοι Είμαστε», άλλωστε, δεν χρειάζεται να επεκταθούμε. Είμαστε το «12Χ». Το πιο παραδοσιακό, το πιο έμπειρο από τα έντυπα που ασχολήθηκαν με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Παρόντες στα περίπτερα, κοντά στους φίλους του ΠΡΟ-ΠΟ από το 1977. Και στους φίλους του «Πάμε Στοίχημα» από το 2000, όταν ήλθε στον κόσμο και το αδελφάκι του «12Χ», το «12Χ Μπουκ» της Παρασκευής.

Ειδήσεις με στόχο το κέρδος

Το «12Χ», λοιπόν, αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο το ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ από τα ΝΕΑ, αλλά και το ΝΕΟΤΕΡΟ από τα ΠΑΛΙΑ. Διότι στην διαδικτυακή του έκδοση σπάει τα στερεότυπα. Γι’ αυτό και καθιερώνει ένα τρόπο παρουσίασης ειδήσεων και προγνωστικών που βοηθούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον παίκτη. Δεν θέλουμε να σας ζαλίζουμε με χιλιάδες λέξεις αναλύσεων και εκατομμύρια αριθμούς.

Κοινώς, εμείς εκμεταλλευόμαστε τις ειδήσεις και τους αριθμούς για να φτάσουμε στο ΚΕΡΔΟΣ. Στόχος, φυσικά, να βοηθήσουμε να φτάσετε κι εσείς στο ΚΕΡΔΟΣ. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι κάνει ο κάθε παίκτης. Ξεδιαλέγουμε τις καλύτερες ειδήσεις, ψάχνουμε όσα περισσότερα μπορούμε και καταλήγουμε σε ΛΙΓΕΣ προτάσεις, τις οποίες στηρίζουμε με τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

Αυτό κάνει το «Συνδικάτο», η ομάδα που φτιάξαμε και λειτουργεί σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ στοιχηματικό συνδικάτο.

Πώς λειτουργεί το «Συνδικάτο»

«Συνδικάτο» είναι ένας διεθνής στοιχηματικός όρος και περιγράφει μια ΟΜΑΔΑ από παίκτες του στοιχήματος, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να δουλέψουν ΜΑΖΙ. Τι σημαίνει αυτό; Όχι μόνο να ανταλλάζουν στοιχηματικές επιλογές (αυτό νομίζει ο πολύς κόσμος), αλλά να μοιράζονται πληροφορίες, απόψεις, σκέψεις, και φυσικά να βάζουν τα στοιχήματά τους σ’ ένα κοινό ταμείο.

Αυτό θα βλέπετε σ’ αυτή την ιστοσελίδα. Εκτός από τις επιλογές μας (Picks), οι οποίες είναι σχετικά λίγες (κι αυτό, επειδή εγκρίνονται από την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των παικτών πριν δημοσιευτούν)διαβάζετε και «Ειδήσεις», απολύτως στοιχηματικές! Ειδήσεις που οδηγούν σε σημεία, όχι θεωρίες και φλυαρίες.

Διαβάζετε και αφιερώματα, όχι με τη μορφή που τα’ χετε συνηθίσει, αλλά με πληροφορίες και γνώσεις που σας βοηθούν πραγματικά να βελτιώσετε τον τρόπο που αποφασίζετε για τα δικά σας στοιχήματά.

Κοινό ταμείο, καθαρή εικόνα

Οι προτάσεις μας καταχωρούνται σ’ ένα κοινό ταμείο, παίζονται με πραγματικά ποσά και ο κάθε αναγνώστης θα έχει μια καθαρή εικόνα των αποτελεσμάτων μας, έτσι ώστε να αποφασίσει αν θα μας ακολουθεί.

Φυσικά, όπως κάθε «Συνδικάτο» που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και το δικό μας έχει τον Capo (Αρχηγό) του, τον Sottocapo (Υπαρχηγό) αλλά και τον Consigliere (Σύμβουλο) του. Ρόλοι απαραίτητοι για την καλή λειτουργία της ομάδας.

Σε αντίθεση με όλα τα άλλα στοιχηματικά συνδικάτα που λειτουργούν ανά τον κόσμο, το δικό μας είναι το ΜΟΝΟ που λειτουργεί φανερά. Η καινοτομία της κοινής δουλειάς, το ότι ο καθένας μας έβαλε το στοιχηματικό του «εγώ» κάτω από το «εμείς», είναι κάτι που δεν έχει προηγούμενο και μας δημιουργεί μεγαλύτερη ασφάλεια για το σταθερό κέρδος που επιδιώκουμε.

Θα διαπιστώσετε αμέσως πολλά οφέλη:

  • Προγνωστικά τσεκαρισμένα και εγκεκριμένα από μια ολόκληρη στοιχηματική ομάδα.
  • Πληροφορίες που οδηγούν άμεσα σε σημεία και επιλογές.
  • Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου, αφού εδώ θα βρίσκετε ΜΑΖΕΜΕΝΑ όσα ΑΞΙΖΕΙ να διαβαστούν και να παιχτούν καθημερινά.

 Όσοι επιλέξετε να μας συντροφεύσετε σ’ αυτό το ταξίδι, σίγουρα δεν θα βγείτε χαμένοι!