Κάνει το… χρέος της η Μπρόμλεϊ

H Μπρόμλεϊ προέρχεται από την πρόκριση στον τελικό του FA Trophy, του Κυπέλλου των ερασιτεχνικών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου, κερδίζοντας στον ημιτελικό την Γιορκ, ομάδα της Νάσιοναλ Λιγκ του Βορρά.

Στο πρωτάθλημα, ωστόσο, η ομάδα του Γούντμαν έχει συμπληρώσει πεντάδα αγώνων χωρίς νίκη, βρίσκεται στο -8 από τη ζώνη των μπαράζ και ποντάρει στο ότι έχει τρία ματς λιγότερα από την 6η Νοτς Κάουντι και την 7η Μπρόμλεϊ.

Χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους η φιλοξενούμενη, η οποία απόψε επιβάλλεται να κερδίσει για να μη χάσει επαφή με τη ζώνη των πλέι οφ ανόδου.

Τα έχουν παρατήσει οι lynnets

Η γηπεδούχος πρέπει να ανέβει ένα βουνό, και όσο κι αν υπάρχουν ακόμα στο τραπέζι οι μαθηματικές πιθανότητες για την παραμονή της, άπαντες στους «lynnets» γνωρίζουν ότι η ομάδα κυνηγά ένα θαύμα στις οκτώ (με την αποψινή) αγωνιστικές που απομένουν.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι που ούτως ή άλλως δυσκολεύονται στο σκοράρισμα, θα πρέπει απόψε να αγωνιστούν και χωρίς τον φορ Λίντον (26/8). Θεωρούμε ότι η Μπρόμλεϊ δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα επανέλθει στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα που φαίνεται ότι έχει απογοητευτεί και τα έχει παρατήσει, περιμένοντας το… μοιραίο (υποβιβασμό).

Παίζεται και μόνο του το διπλό σε απόδοση 1.91 από τον Stoiximan. H στήλη θα ανεβάσει κομματάκι το ρίσκο, επιλέγοντας το combo 2&Over 1.5 στο 2.30 από την ίδια εταιρία.