Ένα περίεργο ζευγάρι

περίεργο

Μπάροου – Όλνταμ (29/12/2021, 21:45) Αγγλία Λιγκ 2

Η μία είναι ντεφορμέ, η άλλη στον πάτο της Λιγκ 2. Καμία δεν είναι άξια εμπιστοσύνης και μαζί αποτελούν ένα περίεργο ζευγάρι.

Γενικά είναι από τα παιχνίδια που συνήθως αποφεύγεις. Μπορείς να το χαρακτηρίσεις και «ζαριά». Τόσο για την αγωνιστική συμπεριφορά τους, όσο και στην εποχή του κορωνοϊού.

Η Όλνταμ είναι μία ομάδα με ποιότητα από τη μέση και μπροστά, με τεράστια και εμφανή προβλήματα στην άμυνα (χειρότερη της κατηγορίας με 39)! Επικρατεί μπάχαλο από την αρχή της χρονιάς με οπαδούς και διοίκηση στα χαρακώματα. Ούτε ο υπηρεσιακός Μπεναχούρ εμπνέει εμπιστοσύνη, όμως με αυτόν πορεύεται.

Η Μπάροου στερείται φαντασίας αλλά και «μαγείας στην τελική προσπάθεια» όπως τόνισε ο Κούπερ. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά στην άμυνά της, καθώς αρκετοί βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ένα περίεργο ζευγάρι

Ταυτόχρονα υπάρχει και ένα παράδοξο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στην σύντομη προϊστορία τους με τρία παιχνίδια η καθεμιά έχει περάσει με τρίποντο από την έδρα της άλλης (2-0-1). Μάλιστα, το αντίστοιχο περσινό στο «Holker street» έληξε με το εξωπραγματικό 3-4!

Αποδόσεις του 1,95 δεν είναι με τίποτα για να στηρίξεις την γηπεδούχο κι αν αναλογιστούμε τα προβλήματα, αξίζει το ρίσκο προς τα δεξιά. Το 2 βρίσκεται στο 3,96 στην Betshop. Για μεγαλύτερη ασφάλεια υπάρχει και το 2 DNB με 2,88.