Στον… αυτόματο οι «κίτρινοι»

Οι υποχρεώσεις της Μπόντο Γκλιμτ στην Eliteserien, που σήκωσε χθες αυλαία, ξεκινούν από το «Ασπμίρα», εκεί που η πρωταθλήτρια του Κιέτιλ Κνούτσεν θα υποδεχθεί την Ρόζενμποργκ, στο σημαντικότερο παιχνίδι της πρεμιέρας.

Οι «κίτρινοι» έχουν μπροστά τους το πρώτο παιχνίδι με τη Ρόμα, αφού προηγουμένως απέκλεισαν την Αλκμάαρ, ωστόσο, αυτό που έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής, είναι  ότι μπορούν να αντιμετωπίζουν κάθε ματς στην ώρα του. Και οι Ιταλοί αλλά και ο Μουρίνιο το γνωρίζουν πολύ καλά ήδη…

Με την Μόλντε να ξεκινά με το δεξί χθες βράδυ κόντρα στη Βαλερένγκα, η πρωταθλήτρια θέλει να κάνει δυναμικό ξεκίνημα για να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι και φέτος θα είναι αυτή η πρωταγωνίστρια.

Ο… Κιέτιλ των «τρολς»

Η Ρόζενμποργκ, στην προσπάθειά της να επανέλθει στην κορυφή του νορβηγικού ποδοσφαίρου, έκανε μια προσθήκη ουσίας, εξασφαλίζοντας για τα επόμενα χρόνια την παρουσία του Κιέτιλ Ρέκνταλ στον πάγκο της.

Οι «τρολς», βέβαια, δεν ενισχύθηκαν ιδιαίτερα στο παζάρι του χειμώνα, αφού δεν έκαναν κάποια ηχηρή μεταγραφή, ο… δικός τους Κιέτιλ, ωστόσο, εγγυάται με την παρουσία του και μόνο ότι φέτος ο σύλλογος από το Τρόντχαϊμ θα είναι πιο ανταγωνιστικός.

Επειδή, ωστόσο, «κάθε αρχή και δύσκολη» και ο σχηματισμός με τα τρία στόπερ στα φιλικά δεν έδειξε να τραβάει, σήμερα, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του δημοφιλέστερου συλλόγου της Νορβηγίας, αλλά με την γηπεδούχο.

Aναμενόμενα χαμηλές οι τιμές στον άσο, θα ανεβάσουμε το ρίσκο με το combo 1+ Under 4.5 σε απόδοση διπλασιασμού από τον Stoiximan.