Το «παράλογο» με την Πονφεραντίνα

Παράλογο

Λεγκανές – Πονφεραντίνα (12/12/2021, 15:00) Ισπανία Σεγούντα Ντιβιζιόν

Όσοι θυμάστε τον Λαζόπουλο στη σειρά «Δέκα μικροί Μήτσοι» και τη χήρα να φωνάζει συνέχεια «Παράλογο» ίσως καταλαβαίνει τι θέλω να πω με την Πονφεραντίνα.

Από τη μία η 17η της βαθμολογίας Λεγκανές και από την άλλη η 3η του πίνακα. Με προβλήματα και κρούσματα κορωνοϊού η μία, με… υγεία η άλλη. Πραγματικά προσπαθώ να κατανοήσω τι ξέρουν οι μπουκ που δίνουν συνέχεια αουτσάιντερ τους φιλοξενούμενους!

Το «παράλογο»

Κάτι ανάλογο συνέβαινε πέρσι με την Κέμπριτζ στη Λιγκ 2. Φουλ για άνοδο η ομάδα (όπως και έγινε) και πάντα ήταν το «θύμα». Δεν μπορώ να ξεχάσω κάτι λουκουμάκια αποδόσεις τους 4,00 που ερχόντουσαν πανηγυρικά με 0-3.

Οι καλά ενημερωμένοι συντάκτες της Σεγούντα, τη φοβούνται πάντα την Πονφεραντίνα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν άδικο, αφού πολλές φορές κάνει τα εύκολα δύσκολα και το ανάποδο. Τώρα ήρθαν να προστεθούν και οι δηλώσεις του Μπόλο, ο οποίος όσες φορές μίλησε για «παραμονή», άρχισε η κάτω βόλτα.

Κάτι ανάλογο έκανε και για την αναμέτρηση με τη Λεγκανές. «Πρώτος στόχος η παραμονή και μετά τα υπόλοιπα» και σίγουρα δεν αφήνει καλή εντύπωση για μία ομάδα, που αυτή τη στιγμή διεκδικεί ακόμα και την απ’ ευθείας άνοδο. Από την άλλη αν ξεκινήσει η κάτω βόλτα, πρώτη φορά θα βλέπω τέτοιο «αυτογκόλ» και… κάρφωμα.

Σαφέστατα στο στοίχημα παίζουν πολλά πράγματα μπάλα. Στην παρούσα φάση θα αρκεστούμε στην εικόνα των δύο ομάδων. Και η Πονφεραντίνα δεν είναι σίγουρα για 4,95.

Αν και αρχικά το χέρι πήγαινε στο «ξερό διπλό» αυτές οι δηλώσεις του Μπόλο μας φρενάρουν. Πάμε στο πιο ασφαλές Χ2 & G/G με 3,79 στην Betshop.