Απλά… λάθος φαβορί

λάθος

Σέπσι – Κραϊόβα (04/03/2022, 20:30) Ρουμανία

Σέπσι και Κραϊόβα δίνουν έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Στην αναμέτρηση υπάρχει απλά… λάθος φαβορί.

Ο βασικός στόχος για τους γηπεδούχους δεν πραγματοποιήθηκε. Έμεινε εκτός πλέι όφ πληρώνοντας τις «αμαρτίες» της προ Μπέργκοντι εποχής. Το συμπαγές σύνολο του Ιταλού, λογικά θα έχει το πάνω χέρι στα πλέι άουτ και δε θα κινδυνεύσει σε καμία περίπτωση.

Απλά… λάθος φαβορί

Απέναντι στην Κραϊόβα ο Μπέργκοντι έχει πολλά προβλήματα και τα κυριότερα εντοπίζονται στον αμυντικό τομέα. Θ’ απουσιάσει ο αναντικατάστατος γκολκίπερ, ενώ τα 2/4 της βασικής οπισθοφυλακής είναι τιμωρημένοι. Όπως κι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της ομάδας!

Με την ψυχολογία στα ύψη βρίσκεται η Κραϊόβα μετά τις νίκες επί της Γκαζ Μετάν και Ραπίντ. Τεράστια η βαθμολογικά ανάσα και ταυτόχρονα ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το τρίποντο (ανατροπή), επί της ομάδας του Βουκουρεστίου. Πραγματικά την έχει αναμορφώσει ό έτερος Ιταλός της «παρέας» Νικόλο Νάπολι. Μία από τα ίδια και για τους φιλοξενούμενους όσον αφορά στην υπόθεση των πλέι οφ.

Κάπου εδώ βρίσκεται απλά… το λάθος φαβορί. Δύο ισοδύναμες ομάδες, με τους γηπεδούχους πληγωμένους και τους φιλοξενούμενους σε άνοδο. Και στην εξίσωση δύο Ιταλούς προπονητές, που δεν έχουν και πολλά να χωρίσουν.

Το ματς με βάση τα στοιχεία γέρνει αρκετά δεξιά. Ίσως όμως πάει πιο χαλαρά καθώς δε χρειάζεται να κονταροχτυπηθούν. Το Χ2 & G/G είναι στο 3,25 στην Betshop. Για τους πιο ρισκαδόρους το Χ & G/G είναι στο 4,80.