Θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την άνοδο

Μέχρι τέλους

Αλεσάντρια – Πίζα (05/02/2022, 15:00) Ιταλία Σέριε Β’

Μετά τη διακοπή δεν έδειξε στην καλύτερη κατάσταση και έπεσε από την κορυφή. Η Πίζα θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την άνοδο.

Δύο κακά αποτελέσματα στάθηκαν ικανά να τη «γκρεμίσουν». Η ήττα με 3-1 από τη Φροζινόνε και το 0-0 με τη Σπαλ δεν ήταν στο… μυαλό του Ντ’ Άντζελο.

Μέχρι τέλους

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της ομάδας δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια. Αποκτήθηκαν οι επιθετικοί Πούσκας και Τορεγκρόσα από Ρέντινγκ και Σαμπντόρια αντίστοιχα. Οι μέσοι Μπενάλι και Στάνιτς, αλλά και ο αμυντικός Ντε Μαρίνο. Έγιναν βέβαια και οι… απαιτούμενες αποχωρήσεις.

Ενδεικτικό της «κάψας» της διοίκησης για άνοδο, είναι το γεγονός πως αρνήθηκε πρόταση οκτώ εκατομμυρίων ευρώ (συν το μπόνους) για το φορ Λούκα.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του και το βασικό ακραίο μπακ Μπερουάτο, ο οποίος εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής. Όπως και ο ίδιος τόνισε «τα προβλήματα του κορωνοϊού του Ιανουαρίου ανήκουν στο παρελθόν και υπολογίζω σε όλους τους παίκτες».

Η Αλεσάντρια είναι σκληροτράχηλη ομάδα και στην έδρα της έχει δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους. Παρόλα αυτά είναι σαφώς κατώτερη από την αντίπαλό της και έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες.

Οι «νερατζούρι» παραμένουν αήττητοι για τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια (3-1-0). Μεταγραφές, φόρμα και… θέληση οδηγούν στο διόλου ευκαταφρόνητο «διπλό» του 2,85 στη Betshop. Αξίζει να το αναζητήσουμε και από ημίχρονο με απόδοση 4,60.