Πως να την εμπιστευτείς

εμπιστευτείς

Τζένοα – Τορίνο (18/0302022, 22:00) Ιταλία Σέριε Α’

Ματς που κανονικά το προσπερνάς πριν καν έχεις μία πρώτη ανάγνωση. Πως να εμπιστευτείς τη Τζένοα των επτά σερί ισοπαλιών;

Ο Μπλέσιν δεν έχει χάσει, όμως ακόμα δεν έχει γευτεί το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι στην έδρα της Αταλάντα, ήταν αυτοί που σπατάλησαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, για να πάρουν μία ανάσα από το -6 και την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το σκηνικό με τον προπονητή της Τορίνο Γιούριτς γνωστό. Παίκτης της ομάδας της Γένοβας από το 2006 έως το 2010, ενώ έχει περάσει και τρεις φορές από τον πάγκο της. Πλέον ακόμα και για τον ίδιο περνάει… απαρατήρητο το γεγονός. «Έχω τεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπος της Τζένοα. Συνήθισα στην ιδέα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για τη νίκη».

Πως να την εμπιστευτείς

Το μεγάλο πρόβλημα των γηπεδούχων είναι η τελική προσπάθεια. Θεωρούν το παιχνίδι με την Τορίνο «τελικό», κάτι που τόνισε και ο Αλεξάντερ Μπλέσιν. «Όπως είπε ο πρόεδρος, αυτό το ματς είναι το πιο σημαντικό. Για να κερδίσουμε πρέπει να κάνουμε ότι και στα τρία τελευταία παιχνίδια. Αρκεί να έχουμε αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια».

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 100η φορά στη Σέριε Α’. Στα 49 εντός έδρας παιχνίδια η Τζένοα έχει πανηγυρίσει 24 νίκες. 14 έχουν λήξει ισόπαλα ενώ 11 φορές έχει νικήσει η Τορίνο.

Μπορεί να είμαι πολύ Βαρεμένος, όμως θεωρώ πως ήρθε η ώρα της Τζένοα να κάνει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Το 3,31 του «άσσου» στην Betshop δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Όσοι δεν το αντέχετε υπάρχει και 1 DNB με 2,30.