Έλλειψη εμπιστοσύνης και θετικό σερί

εμπιστοσύνης

Έμπολι – Κάλιαρι (13/02/2022, 16:00) Ιταλία Σέριε Α’

Από τη μία έχουμε την Έμπολι, η οποία μας προκαλεί έλλειψη εμπιστοσύνης. Αντίθετα, η Κάλιαρι προέρχεται από ένα θετικό σερί.

Μετά από αρκετό καιρό οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από την τριάδα του… θανάτου, όμως το χθεσινό «διπλό» της Βενέτσια στο Τορίνο, τους επανάφερε στα ίδια.

Αν δε θέλουν να «χαθεί» η σπουδαία νίκη στην έδρα της Αταλάντα, θα πρέπει σήμερα ν’ αποδείξουν ότι μόνο τυχαίο γεγονός δεν ήταν. Μάλιστα το θετικό σερί των πέντε τελευταίων αγώνων (3-1-1, τόσους βαθμούς είχαν συλλέξει στα πρώτα 19 ματς), συνοδεύτηκε από ένα τραπέζι ανάμεσα σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Παρόλα αυτά ο Ματσάρι τόνισε πως «τα τελευταία αποτελέσματα δεν πρέπει να δημιουργούν υπερβολική ευφορία και πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να δούμε παρακάτω».

Έλλειψη εμπιστοσύνης

Η Έμπολι με 30 βαθμούς αισθάνεται άνετα. Τόσο… άνετα που στο σπίτι της δε φέρνει και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στο Carlo Castelliani έχει υποστεί οκτώ ήττες, ενώ για επτά διαδοχικά παιχνίδια, δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης (0-4-3).

Υπάρχουν ακόμα δύο στοιχεία που έχουν ιδιαίτερη σημασία. Έμπολι και Κάλιαρι δεν έχουν αναδειχθεί ισόπαλες στην Τοσκάνη στη Σέριε Α’. Επίσης, ο Βάλτερ Ματσάρι υπήρξε παίκτης των γηπεδούχων για μία πενταετία (1983-1988).

Με τον Ζοάo Πέδρο να επιστρέφει (23/10) και τον Περέιρο να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, υπάρχει πολύ μεγάλη αξία δεξιά. 2 με 3,49 στη Betshop. Για όσους αρέσκονται στα… περίεργα υπάρχει και το 2 & G/G με 6,00!