Το λάθος και το πάθος…

Το λάθος

Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν (06/02/2022, 16:30) Γερμανία Μπουντεσλίγκα

Είναι ένα παιχνίδι που άνετα κάθεσαι στον καναπέ σου για να το παρακολουθήσεις. Το λάθος και το πάθος… κυριαρχούν στο Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από το λάθος, που δεν είναι άλλο από το σετ των αποδόσεων. Έχουμε ένα φαβορί του 1,90 το οποίο δεν έχει στη διάθεσή του τον στυλοβάτη της άμυνας Χούμελς και τον πολυσυζητημένο Έρικ Χάαλαντ.

Το λάθος

Ένα φαβορί που γενικά δεν πείθει και που την έχει πατήσει ουκ’ ολίγες φορές. Οκ, έχει την τύχη με το μέρος του (με τη Χοφενχάιμ κέρδισε 3-2 με τέσσερις τελικές προσπάθειες έναντι 14 της αντιπάλου), όμως γενικά κινείται στο όριο και δέχεται γκολ από όποιον περνάει έξω από την περιοχή!

Η Λεβερκούζεν είναι πιο ποιοτική ομάδα και οι Σικ – Βιρτς – Ντιαμπί πετάνε φλόγες. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την ανάλυση του σάιτ, ότι «στα μεγάλα ματς δεν έχει ανταποκριθεί φέτος», όμως κάτι χρωστάει στους «κίτρινους» μετά το 3-4 του πρώτου γύρου.

Κάπου εδώ λάθος και πάθος κάνουν καταπληκτικό δίδυμο, σε συνδυασμό με το 3,51 του «διπλού». Οι επιλογές πολλές, από το 2 DNB (2,73) έως και το πιο «ασφαλές» Χ2 & G/G (2,46). Υπάρχει και το υψηλού ρίσκου 2 & G/G με 5,15 στην Betshop. Η επιλογή δική σας!