Τα κριάρια κουτουλάνε επικίνδυνα

κριάρια

Κόβεντρι – Ντέρμπι (08/01/2022, 14:30) Αγγλία Κύπελλο

Το Κύπελλο Αγγλίας δεν μπορεί να αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του Ρούνεϊ. Έλα όμως που τα κριάρια κουτουλάνε επικίνδυνα και οι παίκτες έχουν τους δικούς τους λόγους.

Το θαύμα της παραμονής αποτελεί βασικό μέλημα για τους φιλοξενούμενους. Τον τελευταίο καιρό και παρά τα προβλήματα που τους ταλανίζουν, τρέχουν ένα άκρως θετικό σερί με 3-1-0.

Αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος, καθώς κρίνεται τόσο το μέλλον της εξαγοράς, όσο και το τι θα συμβεί στο μεταγραφικό παζάρι. Αν δηλαδή ο σύλλογος θα χάσει αρκετές πολύτιμες μονάδες.

Παρά την άρνηση των διαχειριστών σε τρεις προτάσεις, οι παίκτες της Ντέρμπι, έχουν τους δικούς τους λόγους να συνεχίσουν το θετικό σερί. Εκτός των άλλων, δεν έχουν καμία πίεση και άγχος, καθώς ήδη έχουν κάνει την υπέρβαση.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν απωλέσει την αρχική τους συνοχή και μετράνε έξι συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη (0-4-2). Η έλλειψη ρυθμού λόγω αναβολών δείχνει να έχει αποσυντονίσει την ομάδα. Όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα κυνηγήσει κάποια μεταγραφή, καθώς δεν υπάρχει χρήμα στα ταμεία.

Χωρίς το -21 της Ντέρμπι θα μιλάγαμε για δύο ομάδες που θα τις χώριζαν μόλις δύο πόντοι στο βαθμολογικό πίνακα. Η φόρμα και γιατί όχι το κίνητρο, είναι με τα κριάρια. Χ2 & G/G με 3,20 στη Stoiximan.