Με κίνητρο την εκδίκηση

κίνητρο

Μπάρνσλεϊ – Γουέστ Μπρομ (17/12/2021, 21:45) Αγγλία Τσάμπιονσιπ

Είναι από αυτές τις ημέρες που δε βλέπεις ιδιαίτερα πράγματα. Μέχρι που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον το κίνητρο της εκδίκησης!

Κανονικά με την πρώτη ματιά, το συγκεκριμένο ματς το προσπερνάς. Πολλά με λίγα προς τα δεξιά. Η μία πάει για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια και η άλλη δύσκολα θα ξεφύγει τον υποβιβασμό στη Λιγκ 1.

Παρόλα αυτά υπάρχει ένα κίνητρο που δε με αφήνει ασυγκίνητο. Πολύ μεγαλύτερο και από τις απουσίες λόγω Covid των φιλοξενούμενων, που ούτως ή άλλως τις ξεπέρασαν και κόντρα στη Ρέντινγκ.

Με κίνητρο την εκδίκηση

Στον πάγκο της Μπάρνσλεϊ βρισκόταν από τον Οκτώβριο του 2020 έως και τον Ιούνιο του 2021, ο νυν τεχνικός της Γουέστ Μπρομ Ίσμαελ. Αυτό είναι και το λιγότερο, καθώς την άφησε στα «κρύα του λουτρού» στα πλέι οφ, πέρνοντας ταυτόχρονα στη νέα του ομάδα τον καλύτερό της παίκτη το χαφ Μόουατ!

Όπως γίνεται κατανοητό, δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε ματς. Ο Ίσμαελ είναι ο άνθρωπος που «κατέστρεψε» τους γηπεδούχως και οι παίκτες δε το ξεχνάνε αυτό. Όσο κι αν ο Ασμπάγκι είπε «για μένα δεν έχει να κάνει το αν θα κερδίσουμε κάποιον συγκεκριμένο τεχνικό ή παίκτη».

Περίεργο ματς που κανονικά θα προσπερνούσα. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται… κρύο και το 1Χ & G/G προσφέρεται στο 3,80 στη Stoiximan.