Δεν είναι στα καλύτερά τους

καλύτερά

Μπράιτον – Άστον Βίλα (26/02/2022, 17:00) Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ

Η μία έχει πιάσει ταβάνι και η άλλη έχει χάσει τον αρχικό ενθουσιασμό. Μπράιτον και Άστον Βίλα δε βρίσκονται στα καλύτερά τους.

Δεν ήταν απλά η ήττα με 0-3 από την Μπέρνλι. Η ομάδα του Πότερ προβλημάτισε ιδιαίτερα με την εικόνα που είχε, καθώς ουσιαστικά έχασε με κατεβασμένα τα… χέρια.

Έχει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Στα δύο πρόσφατα δεν έχει βρει γκολ και δείχνει ότι η «υπέρβασή» της στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει χτυπήσει ταβάνι.

Δεν είναι στα καλύτερά τους

Μία από τα ίδια και η Άστον Βίλα, στην οποία φαίνεται να ξεπεράστηκε πολύ γρήγορα ο ενθουσιασμός της έλευσης του Τζέραρντ. Έχει μία ισοπαλία και δύο ήττες με ομάδες από το… κάτω ράφι, όπως θεωρητικά είναι η Λιντς, Νιούκαστλ και Γουότφορντ.

Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην παρούσα φάση στον επιθετικό τομέα, κάτι που τόνισε και ο Τζέραρντ. «Ήταν μία εμφάνιση που δεν είχε επιθετικό οίστρο και οντότητα. Μίλησα με τους παίκτες μου. Πρέπει να ξυπνήσουμε γρήγορα. Την τύχη και την πορεία σου την καθορίζεις εσύ. Είμαστε μίλια μακριά απ’ όσα θέλω».

Στην αναμέτρηση πάντως, υπάρχουν και κάποια άλλα στοιχεία που παίζουν το δικό τους ρόλο. Επτά από τα εννέα ματς μεταξύ τους έχουν έρθει G/G και οι γηπεδούχοι δεν έχουν κερδίσει την Άστον Βίλα στην έδρα τους σε τέσσερις αγώνες.

Είναι ένα παιχνίδι εντελώς ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Αξίζει να πάρουμε το Χ2 & G/G με 2,94 στη Βetshop.