Υψηλό ρίσκο στην επιβίωση

υψηλό ρίσκο

Όλνταμ – Σάτον (22/03/2022, 21:45) Αγγλία Λιγκ 2

Κανονικά είναι από τα παιχνίδια που τα προσπερνάς. Η Όλνταμ καίγεται για την παραμονή και θα πάμε με υψηλό ρίσκο στην επιβίωση της.

Με αρκετές απουσίες στο χειρότερο χρονικό σημείο θα αγωνιστούν οι γηπεδούχοι απέναντι στην έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Η νεοφώτιστη Σάτον δεν ήρθε απλά για να μείνει, αλλά διεκδικεί και με αξιώσεις θέση στα πλέι οφ.

Παρόλα αυτά το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν «ξεφουσκώσει» τελευταία. Οι παίκτες του Γκρέι μοιάζουν να τα έχουν δώσει όλα μετά την πρόκρισή τους στον τελικό του Λιγκ Τρόφι και σίγουρα τους περιμένει ένα δύσκολο ταξίδι στον Βορρά.

Υψηλό ρίσκο στην επιβίωση

Η Όλνταμ θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω στην έδρα της Έξετερ, καθώς πριν το τελικό 2-0 που διαμορφώθηκε στο 96’, υπήρξε χαμένο πέναλτι. Ο Σέρινταν δε στάθηκε σε δικαιολογίες. «Εξακολουθώ να πιστεύω στην παραμονή. Δε θέλω ν’ αρχίσω τις δικαιολογίες. Αυτό που ζητάω απ’ όλους είναι να τα δώσουν όλα την Τρίτη».

Στατιστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχουν, όμως υπάρχει ένα άκρως… ενθαρρυντικό tip για τον προπονητή των γηπεδούχων. Είναι η έκτη φορά που αναλαμβάνει την Όλνταμ και δύο φορές την έχει σώσει!

Αν και φαβορί η Σάτον, το «άδειασμά» της και η ανάγκη για παραμονή των γηπεδούχων αξίζουν της προσοχής του 1 DNB με 2,39 στην Betshop. Για τους πιο τολμηρούς ο «ξερός άσσος» είναι στο 3,35. Εμείς θα βάλουμε πολύ… πιπέρι, καθώς καμία από τις δύο άμυνες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. 1 & G/G με 6,80.