Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην έδρα της

εμπιστοσύνη

Λέιτον Όριεντ – Μπρίστολ Ρόβερς (22/02/2022) Αγγλία Λιγκ 2

Μοιάζει να μη βρίσκει λύσεις με τίποτα. Η Λέιτον Όριεντ αν και ξεκούραστη δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στην έδρα της.

Η ομάδα του Τζάκετ αγνοεί τη νίκη από τις αρχές του Δεκέμβρη. Με αρνητικό σερί 0-2-7, το μόνο θετικό που μπορεί να βρει κανείς, είναι πως δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο, λόγω της έντονης χιονόπτωσης στο Χάρογκεϊτ.

Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη

Ξεκούραστη μεν, αλλά με προβληματικές εμφανίσεις. Κι ενώ στην αρχή ονειρευτόταν άνοδο, αυτή τη στιγμή ψάχνει νίκες και βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Απέναντί της θα βρει μία ομάδα που διανύει περίοδο φόρμας. Οι παίκτες της Μπρίστολ Ρόβερς έχουν βρει τους αυτοματισμούς τους και πέρασαν σαν σίφουνας από το γήπεδο της Στίβενεϊτζ με «τεσσάρα».

Τόσο ο Μπάρτον όσο και οι οι ποδοσφαιριστές του κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί η ομάδα στα πλέι οφ. «Επιστρέφουν και οι τελευταίοι απόντες και θα έχουμε βάθος και ποιοτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Είμαστε σε άνοδο,  ξέρουμε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα», τόνισε ο Άγγλος τεχνικός.

Έχει βρει ρυθμό και κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα τρία τελευταία. «Ψωμωμένο» το 2 με 3,21 στην Betshop. Για τους λιγότερο τολμηρούς το 2 DNB είναι στο 2,25.