Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως

Επανάληψις

Αμέρικα Μινέιρο – Μπαρτσελόνα (09/03/2022, 02:30) Κόπα Λιμπερταδόρες

Υπάρχουν λάθη που συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Αμέρικα Μινέιρο. Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και αν νομίζεται ότι με βάρεσε κατακέφαλα το 751 (!) του MotoGP και το έριξα στις ρήσεις κάνετε λάθος. Είναι που με το φτωχό μου το μυαλό δεν μπορώ να καταλάβω πως οι εταιρείες επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη.

Κόπα Λιμπερταδόρες και για δεύτερη συνεχόμενη φορά φαβορί η πρωτάρα Ατλέτικο Μινέιρο. Η οποία, απέναντι στη χειρότερη Γκουαρανί των τελευταίων ετών, πήρε την πρόκριση κυριολεκτικά στην τελευταία φάση.

Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως

Στη στήλη με τίτλο «Η πρωτάρα και η έμπειρη» είχα γράψει πως δε γίνεται η πρωτοεμφανιζόμενη Αμέρικα Μινέιρο να δίνεται γκραν φαβορί του 1,60 απέναντι σε μία πιο έμπειρη ομάδα. Το 2 DNB με απόδοση 4,45 επιβεβαιώθηκε και αναλόγως θα πράξουμε, σε αυτόν τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ας ξεκινήσουμε με τα αυτονόητα. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιο βαριά φανέλα τόσο από τους γηπεδούχους. Ακόμα και από την μπαρουτοκαπνισμένη» Γκουαρανί, όπως την είχαμε αποκαλέσει. Βρίσκεται στα καλύτερά της. Προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει κάνει το 3Χ3 στο πρωτάθλημα και στο δεύτερο αγώνα απέναντι στην Ουνιβερσιτάριο κέρδισε με 1-0 αγωνιζόμενη από το 24’ με 10 παίκτες.

Η Μινέιρο έχασε το περασμένο Σάββατο στο πολιτειακό πρωτάθλημα εντός απο την Βίλα Νόβα (0-1) και κινδυνεύει να μείνει εκτός ημιτελικών. Έγινε κάτω από εκτεταμένο ροτέισον, καθώς όλοι ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Τα λόγια είναι περιττά. 2 DNB με 3,35 στην Betshop.