Υπάρχουν και αυτά τα παιχνίδια

παιχνίδια

Ντόρντρεχτ – Άλμερε Σίτι (04/04/2022, 21:00) Β’ Ολλανδίας

Είναι από τα παιχνίδια που θεωρητικά δεν μπλέκεις. Έλα όμως που εμένα μου αρέσουν τα περίεργα και κυρίως όταν δεν έχουν λογική  οι αποδόσεις.

Οι δύο τελευταίοι του βαθμολογικού πίνακα, συγκρούονται σε μία μάχη χωρίς επιστροφή. Πιο πολύ θεωρείται παιχνίδι γοήτρου, πάντα όμως υπάρχει και η δεύτερη ανάγνωση.

Αυτά τα παιχνίδια

Στη μία πλευρά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μέσα στο 2022 δείχνουν να γίνονται ομάδα. Εντυπωσιακό σερί με τρεις σερί νίκες και ακόμα και στο αρνητικό αποτέλεσμα εκτό απέναντι στη Φένλο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός συνδυάστηκε απόλυτα από την αφέλεια!

Με νέο τεχνικό τον Άλεξ Παστόρ οι φιλοξενούμενοι δείχνουν επίσης σημάδια καλυτέρευσης, όμως με την Τέλσταρ δεν κατάφεραν να σκοράρουν κι έτσι έμειναν στη λευκή ισοπαλία. Αυτό είναι και το μελανό σημείο της ουραγού.

Στο δια ταύτα, αν και στα… χαρτιά η Άλμερε Σίτι λογίζεται καλύτερη ομάδα, αυτό δεν αποτυπώνεται και στο γήπεδο. Μάλιστα, μετρά μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία στην έδρα της Ντόρντρεχτ (5-2-1).

Εντελώς παράλογο το σετ των αποδόσεων με αουτσάιντερ τους γηπεδούχους. Με πέντε από τα έξι τελευταία τους να έχουν λήξει G/G και Over 2,5 και το ματς του πρώτου γύρου 2-2 αξίζει να κοιτάξουμε το 1 DNB με 3,02 στη Betshop. Καλοβλέπουμε και τον ξερό «άσσο» του 3,97 και γιατί όχι και το 1 & G/G με 6,55.