Δώσαμε 751 (!) απόδοση στο MotoGP

751 (!) απόδοση

Τα πάθη και τα λάθη πληρώνονται. Τις ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις μόλις τις βρεις. Αυτό έκανε το 12Xonline.gr δίνοντας απόδοση 751 (!) στον πρώτο αγώνα του MotoGP.

Το άρθρο με τίτλο «MotoGP: Η απόλαυση αρχίζει» είχε ανέβει στο σάιτ από τις 23:00 χθες το βράδυ (05/03/2022) από τον Βαρεμένο στη στήλη των προγνωστικών. Εκτός των αρχικών στοιχείων για το πρωτάθλημα που ξεκίνησε, είχε πλήρη ανάλυση για όλα όσα έγιναν στο διήμερο. Μέχρι το τελικό αποτέλεσμα των Κατατακτηρίων 2 και φυσικά το σχηματισμό στη σχάρα εκκίνησης.

Οι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι ο Βαρεμένος είναι απόλυτα… βαρεμένος με το MotoGP. Το παρακολουθεί σχεδόν τρεις δεκαετίας (σε όλες του τις μορφές και ονομασίες). Είναι η τρέλα του. Όποτε έχει αγώνες παρακολουθεί ευλαβικά. Από την Παρασκευή και τις ΕΔ1 μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής.

Έγραψε στα στοιχεία της ανάλυσης. «Τα προεόρτια ξεκίνησαν με τις πρωινές ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής (04/03). Ο αστέρας της Red Bull KTM Factory Racing, Brad Binder, άφησε  πίσω του τον Takaaki Nakagami στις πρώτες ΕΔ του 2022. Το 1:54.851 του Νοτιοαφρικανού ήταν κατά 0,056 δευτερόλεπτα καλύτερο από την προσπάθεια του Ιάπωνα αναβάτη. Στην τρίτη θέση ο Alex Rins ο οποίος ήταν ο μόνος που έβαλε ζευγάρι μαλακών ελαστικών στο τέλος των ΕΔ1».

751 (!) απόδοση στο MotoGP

Αναφορικά με τα δύο στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στη στήλη είπε: «Με βάση και το τελευταίο Τip, αυτός που φαντάζει ακλόνητο φαβορί ανάμεσα στους τρεις της πρώτης σειράς της σχάρας εκκίνησης είναι ο Marc Marquez. Μάλιστα, για όσους είδαν ζωντανά τις συνεντεύξεις μετά τις ΚΑΤ2, ο Martin τόνισε πως τους λείπουν δύο δέκατα για να κερδίσει τον αγώνα. Φυσικά αυτό μπορεί να είναι και mind game. Οριακά δεκτό το 3,00 στη Novibet. H στήλη πάντως, είδε ένα τεράστιο λάθος και θα τοποθετήσει ένα fun bet πάνω στον Brad Binder με απόδοση 751 (!) το να βρεθεί στο βάθρο, στην ίδια εταιρεία».

Η τύχη είναι απαραίτητη στη ζωή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έπαιξε κανένα ρόλο, πέραν του λάθος και της εμπεριστατωμένης ανάλυσης. Σ’ ένα αγώνισμα όπου όλα μπορούν να συμβούν δε γίνεται να δίνεις οδηγό που ξεκινάει από την 7η θέση της εκκίνησης 751, πόσο δε περισσότερο, όταν μέσα στο διήμερο, ήταν πάντα κοντά στους χρόνους και έδειχνε ότι έχει πραγματική επαφή με την πίστα.

Για την ιστορία, θα σας πούμε πως ο Brad Binder στην εκκίνηση από την έβδομη θέση στην πρώτη στροφή έστριψε τρίτος πίσω από τις Honda των Marc Marquez και Pol Espargaro. Αφού πέρασε τον οκτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή δέχθηκε την επίθεση του Enea Bastianini. Σταθερά ήταν τρίτος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τέσσερις γύρους πριν το τέλος έκανε λάθος στα φρένα ο Espargaro, με αποτέλεσμα στην πρώτη θέση του βάθρου να βρεθεί ο Ιταλός, στη δεύτερη ο Νοτιοαφρικανός Brad Binder και στην τρίτη ο Ισπανός αναβάτης.

Ελπίζουμε κάποιοι ν’ αδράξατε την ευκαιρία!