Εμπιστοσύνη στην έδρα

Μιγιονάριος – Λα Εκιδάδ (09/04/2022, 04:00) Κολομβία Απερτούρα

Τοπικό ντέρμπι στην Μπογκοτά ανάμεσα στην εκ των πρωτοπόρων Μιγιονάριος και τη Λα Εκιδάδ, η οποία αγνοεί την ήττα από τις αρχές Φεβρουαρίου.

H Μιγιονάριος δεν ήταν καλή κόντρα στην Αμέρικα Κάλι. Έχασε 3-2 σκοράροντας δύο φορές στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της σε τρία παιχνίδια και είχε ως συνέπεια να πέσει από την κορυφή.

Στηρίζεται, σε μεγάλο βαθμό, στην έδρα της όπου καταγράφει πέντε νίκες στη σειρά. Σε καμία δεν δέχθηκε γκολ, πάντως οι τέσσερις ήταν με 1-0. Οι έξι αγώνες που έχει δώσει ως γηπεδούχος ολοκληρώθηκαν με Under και No goal.

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Περλάσα (α, 13/0) και Μπερτέλ (α, 7/0) και δεν υπολογίζονται. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Εράσο (ε, 11/3) και Κινιόνιες (ε, 9/0).

Στην αντίπερα όχθη, η Λα Εκιδάδ παραχώρησε 0-0 στην Ντεπορτίβο Κάλι. Δεν αξιοποίησε την υπεροχή της ούτε το γεγονός ότι από το 61’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Αν είχε κερδίσει, θα είχε μπει στη ζώνη των πλέι οφ.

Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία της σε πέντε αναμετρήσεις. Παρέμεινε αήττητη για δέκατο ματς, τα πέντε προηγούμενα ήταν αμφίσκορα. Έχει χάσει μόνο στην Τζούνιορ σε επτά εξόδους.

Αναμένεται να παραταχθεί πάνοπλη μιας και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών.

Η Μιγιονάριος αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι σε μία μαχητική αλλά σίγουρα υποδεέστερη αντίπαλο.