Σαν τρελό φορτηγό…

Μπέρτον – Γουίγκαν (12/4/2022, 21:45), Λιγκ1 Αγγλίας

Στο «Pirelli Stadium» η Μπέρτον φιλοξενεί την πρωτοπόρο της κατηγορίας, Γουίγκαν. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν σε κανένα από τα τρία τελευταία τους παιχνίδια, στα οποία μάλιστα δεν σκόραραν καν!

Δύο εκτός έδρας ήττες από Τσάρλτον και Μόρκαμ και μια εντός ισοπαλία με την Πλίμουθ, στο πιο πρόσφατο, όλα χωρίς να απειλήσει την απέναντι εστία!

Πάραυτα, είναι δύσκολο να κινδυνέψει, αφού η απόστασή της από την επικίνδυνη ζώνη είναι στους 10 β., ενώ, συν τοις άλλοις, έχει κι ένα ματς λιγότερο από την 21η Τζίλιγχαμ, η οποία θα υποβιβαζόταν άμεσα αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα.

Με τα φρένα σπασμένα…

Η Γουίγκαν από την άλλη, παρά το γεγονός ότι έχει δύο ματς λιγότερα και τρεις παραπάνω βαθμούς από τους 2ους Ντονς, δεν… χαμπαριάζει τίποτα. Ο Λίαμ Ρίτσαρντσον έχει δημιουργήσει μια ομάδα «killer» που ακόμα και στις μέτριες εμφανίσεις της, έχει τον τρόπο να εκτελεί την αντίπαλό της.

Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα της πρωτοπόρου, με 13 γκολ ενεργητικό και 2 φορές «καθαρή» την εστία της! Η Γουίγκαν δεν θέλει μόνο να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο, αλλά και τον τίτλο της κατηγορίας! Να τερματίσει πρώτη και καλύτερη! Κι έτσι όπως «μπαίνει» στα παιχνίδια της με… τα φρένα σπασμένα, δύσκολα η γηπεδούχος Μπέρτον θα της σταθεί εμπόδιο.

Θεωρούμε το διπλό από τις ευκαιρίες της ημέρας (στην οποία, φυσικά, πρωταγωνιστούν οι ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ καλή τύχη φαίνεται να έχει και το Over, αρκεί να σημειωθεί ένα γκολ σχετικά γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο.