Στάνταρ τα «2-3 G»

Στάνταρ τα «2-3 G»

Γκινγκάμπ – Τουλούζ (9/4/22, 16:00)

 

Η 32η αγωνιστική στη Λιγκ 2 της Γαλλίας αρχίζει νωρίς το απόγευμα, στη Βρετάνη. Η Γκινγκάμπ φιλοξενεί την Τουλούζ. Η πρώτη παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πεντάδα. Η δεύτερη ίσως να «βολεύεται» και με την ισοπαλία. Η παράδοση δείχνει γκολ: Στάνταρ τα «2-3 G» στο ζευγάρι.

Στάνταρ τα «2-3 G»

Από το 1995 και μετά, η Γκινγκάμπ έχει φιλοξενήσει 13 φορές την Τουλούζ. Αναμετρήσεις για την Α’ κατηγορία, τη Β’ και το Λιγκ Καπ. Στα 10 από αυτά σημειώθηκαν «2-3 G». Μάλιστα, αυτή η επίδοση βγήκε και στα εφτά τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στο «Ρουντουρού». Σε ό,τι αφορά στα σημεία, η Γκινγκάμπ μετράει εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες. Πάντως, δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα τρία τελευταία ματς εκεί.

Σερί και τα «Χ»

Ο αγώνας του Α’ γύρου είχε διεξαχθεί στο «Σταντιούμ» στις 30/10/21 κι έληξε ισόπαλος 2-2. Ακριβώς το ίδιο σκορ είχε «βγει» και στο περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τουλούζ. Στο ενδιάμεσο αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Γκινγκάμπ. Ένα χρόνο πριν, στις 12 Απριλίου του 2021, είχαν έρθει ισόπαλες με 1-1. Δηλαδή, τα τρία τελευταία τους παιχνίδια μέσα-έξω, έμειναν στο «Χ».

Προβλήματα η γηπεδούχος

Το απουσιολόγιο της Γκινγκάμπ περιλαμβάνει δυο-τρία σημαντικά ονόματα. Τραυματίες είναι οι βασικοί Ρου (α-μ, 26/3) και Αμπί (ε, 14/1). Λείπουν και οι αναπληρωματικοί Γιουφεράν (τερμ., 5 συμμ.), Καμαρά (στόπερ, 8/0) και Κατλίν (μ, 13/0). Ο βασικός εξτρέμ Φαετόν (22/1), που δινόταν αμφίβολος, δεν τα κατάφερε τελικώς και μένει εκτός.

Θεματάκια και η Τουλούζ

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», υπάρχουν επίσης κάποιες απουσίες. Όμως εδώ, η κατάσταση είναι πιο διαχειρίσιμη. Λείπουν οι βασικοί Ντιαρά (αρ. μπακ, 23/0) και Μπεργκαουί (ε, 19/0). Εκτός και οι αναπληρωματικοί Σανά (μ, 13/0), Σκιτά (μ-ε, 10/0).

 

Σαφώς καλύτερη η Τουλούζ, αλλά χωρίς ιδιαίτερη πίεση για το «τρίποντο». Θα μείνει ικανοποιημένη και με την ισοπαλία, που προσφέρεται στο «3,27». Τα «2-3 G», που έχουν γίνει… στανταράκι στο ζευγάρι, τιμώνται στο «2,00».