Ενισχυμένη και με περισσότερες δυνάμεις κόντρα στο φαβορί

Επισκοπή – Αιγάλεω (19/12/2021, 14:45) Ελλάδα Σούπερ Λίγκα 2

Η Επισκοπή «καίγεται» για βαθμούς απέναντι στο δυνατό Αιγάλεω, που θα υποδεχθεί στο Γάλλο, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου είναι κακός. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ρεθυμνιώτες ζήτησαν η αναμέτρηση να διεξαχθεί στα Περιβόλια, όμως το αίτημά τους απορρίφθηκε.

Η κρητική ομάδα δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα αφού ο αγώνας με την Καλλιθέα αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στον αντίπαλο. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ιεράπετρα, πέμπτη σε επτά αγώνες. Μάλιστα, όλες είναι με το ίδιο σκορ! Καταγράφει μία νίκη, στην ουραγό Ζάκυνθο, τη μοναδική ομάδα που έχει από κάτω της στη βαθμολογία.

Αποχώρησε από τις τάξεις της ο Ντεμέτριους (μ, 7/2), ενώ από τον αγώνα με το «Σίτι» θα απουσιάσουν οι Καραγιάννης (μ, 2/0), Όρκας (μ), Γκουέντες (μ). Ωστόσο, επιστρέφουν οι Ανδρικόπουλος (α, 6/0), Σουμπασάκης (ε, 4/0), Εμπόι (μ, 3/0), Καραγιάννης (μ, 2/0) και Καλαντζής (τ).

Από την άλλη πλευρά, το Αιγάλεω επιβλήθηκε 3-1 της Ρόδου έπειτα από καλή εμφάνιση και φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Συμπαγής και σοβαρή η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. Λύγισε, πάντως, με 1-0 στα δύο τελευταία ματς ως φιλοξενούμενη σε Λεβαδειακό, Καλλιθέα, με το ίδιο σκορ είχε κερδίσει στη Ζάκυνθο.

Οι τραυματίες Μπαρμπαρούσης (ε, 2/0), Σκεντεράι (α, 2/0) και Σφυρίδης (τ) δεν υπολογίζονται.

Η Επισκοπή δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνουν τα αποτελέσματά της. Μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα από το Αιγάλεω, οι παίκτες του οποίου επιβαρύνθηκαν μεσοβδόμαδα. Έχει τύχη η διπλή ευκαιρία (1Χ).