Έκπληξη με γκολ του πρώην

Έκπληξη με γκολ του πρώην

Ντανκέρκ – Σοσό (22/01/22, 20:00)

 

Για ακόμη μία εβδομάδα, η Λιγκ 2 της Γαλλίας έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό. Τέσσερις αγώνες έχουν ήδη αναβληθεί. Ένας από αυτούς που γίνονται είναι κι αυτός ανάμεσα στην Ντανκέρκ και τη Σοσό. Ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί. Όμως, ίσως… σκάσει μία μικρή βόμβα. Έκπληξη με γκολ του πρώην.

Ένα μήνα μετά…

Η Ντανκέρκ αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 21 Δεκεμβρίου. Αντιμετώπισε εκτός την Γκινγκάμπ κι έχασε 2-1. Έτσι, έκλεισε το 2021 μ’ ένα σερί έξι ηττών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μάλιστα σε αυτές, δεν έβαλε ούτε γκολ. Ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τον κορωνοϊό. Γι’ αυτό κι αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες της στο 2022. Ο σημερινός είναι ο πρώτος της, ένα μήνα (και μία μέρα) μετά το τελευταίο της παιχνίδι. Βεβαίως, παραμένει μεγάλο ερώτημα το πώς θα παρουσιαστεί.

Ενίσχυση από τη Σοσό

Η Ντανκέρκ θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. Σε αυτήν την προσπάθεια απέκτησε δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο 25χρονος Αμπεντού (μ-ε), που ήρθε από μία ερασιτεχνική ομάδα. Ο άλλος είναι ο έμπειρος επιθετικός Ανταμά Νιάν. Ο 28χρονος από το Μάλι, που έχει κάνει καριέρα σε Βέλγιο και Γαλλία, αποκτήθηκε από τη Σοσό. Με τη φανέλα της είχε αγωνιστεί μόλις σε τρία ματς φέτος.

Δύο στα δύο στη νέα χρονιά

Ποδαρικό με το δεξί στο 2022 έκανε η Σοσό. Νίκησε και στους δύο αγώνες της στο πρωτάθλημα. Στις 8 του μήνα επικράτησε 1-0 στη Χάβρη. Την προηγούμενη εβδομάδα φιλοξένησε την Καέν. Βρέθηκε να χάνει 2-0, αλλά έκανε την ανατροπή και νίκησε με 3-2. Το 3ο γκολ το έβαλε στο 93’!

Υπάρχουν απουσίες

Η Ντανκέρκ εξακολουθεί να έχει θέματα, αλλά φυσικά καμία περίπτωση σε σχέση με ό,τι συνέβαινε τις προηγούμενες εβδομάδες. Τιμωρημένος ο Τιάμ (δεξί μπακ, 18/0), τραυματίες οι Μαραβάλ (τερμ., 14/0), Μπα (στόπερ, 11/0). Αανέτοιμοι μετά την περιπέτεια με τον Covid οι Κερούς (μ, 12/0), Σεγκμπέ (ε, 16/1). Από τη Σοσό απουσιάζουν οι Αφρικανοί Λοπί (μ, 11/1), Αμπρί (μ-ε, 13/1). Τραυματίες είναι οι Πρεβό (τερμ., 17 συμμ.), Κααμπουνί (αμ. χαφ, 9/0), Τεμπιλί (ε, 14/0).

Έκπληξη με γκολ του πρώην

Η Σοσό είναι το μεγάλο φαβορί. Όμως, στην Ντανκέρκ έχουν μεγάλη δίψα για μπάλα και τεράστια ανάγκη για τους βαθμούς. Ίσως μάλιστα, το αποτέλεσμα για τη γηπεδούχο να έρθει με γκολ του Νιάν. Ντεμπουτάρει κόντρα στην ομάδα που τον έδιωξε ως αποτυχημένο.

 

Το να πάρει βαθμό ή βαθμούς η Ντανκέρκ πληρώνει στο «1,92». Στο live μπορεί να προκύψει και καλή ευκαιρία για γκολ, σε οποιαδήποτε στιγμή, από τον Νιάν.