Διαφορά ποιότητας και έδρα «βγάζουν» σημείο

Αγκίλας Ντοράντας – Πατριότας (23/2/2022, 00:30) Κολομβία Πριμέρα

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ της Αγκίλας Ντοράντας και της Πατριότας, οι οποίες προσπαθούν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Οι γηπεδούχοι έχασαν 2-0 στη Μιγιονάριος. Στάθηκαν καλά στο πρώτο ημίχρονο, οπότε δημιούργησαν αξιόλογες ευκαιρίες. Κράτησαν το μηδέν μέχρι το 65’ αλλά δέχθηκαν δύο τέρματα σε δέκα λεπτά και λύγισαν.

Είχαν κερδίσει τα δύο από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Εντός η Αγκίλας καταγράφει μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Είναι ομάδα που στηρίζεται στην έδρα προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους της.

Τα έξι από τα επτά ματς ολοκληρώθηκαν με 2-3 γκολ.

Στην αντίπερα όχθη, η Πατριότας παραχώρησε 0-0 στην Όνσε Κάλντας έπειτα από αμφίρροπη αναμέτρηση. Υποφερτή στο πρώτο μέρος, ανέβηκε στην επανάληψη αλλά παρότι απείλησε δεν βρήκε στόχο.

Το μόνο θετικό είναι ότι «έσπασε» σερί τεσσάρων ηττών, σίγουρα όμως ήθελε κάτι περισσότερο. Μετράει μόλις μία νίκη σε επτά αγώνες, ενώ δεν έχει σκοράρει στους τρεις πρόσφατους. Πάντως, βρήκε δίχτυα στους τέσσερις πρώτους.

Έχει χάσει και τα τρία παιχνίδια που έδωσε μακριά από το γήπεδό της.

Η Αγκίλας Ντοράντας διαθέτει πιο ποιοτικό σύνολο σε σύγκριση με την Πατριότας, ενώ έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Προβάδισμα στον «άσσο» που προσφέρεται σε τιμές κοντά στο 2,00.