Αρέσει και σκοράρει!

Πατσούκα – Μασατλάν (25/2/2022, 03:00) Μεξικό

Η φορμαρισμένη Πατσούκα θα υποδεχθεί τη Μασατλάν, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα μακριά από το γήπεδό της.

H Πατσούκα προέρχεται από σημαντική νίκη με 3-1 στην έδρα της Κλαμπ Αμέρικα. Η κατάκτηση των τριών βαθμών συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση. Έχει πάρει επτά πόντους στα τρία τελευταία ματς.

Μετράει τέσσερις νίκες σε έξι αναμετρήσεις στο Κλαουσούρα, ενώ έχασε μόνο στη Λεόν (2-1). Αυτός είναι ο μοναδικός αγώνας, στον οποίο σκόραρε λιγότερες από δύο φορές, γεγονός που καταδεικνύει πόσο δυνατή είναι μπροστά. Πάντως, ανασταλτικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η εστία της παραβιάστηκε στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια. Πέρα από αμφίσκορα ήταν και Over.

Δεν υπάρχουν ελλείψεις, θα παραταχθεί με το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Στην αντίπερα όχθη, η Μασατλάν έχασε 2-0 στην Κερέταρο. Είχε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ενενηντάλεπτου, δέχθηκε τα γκολ στην επανάληψη.

Είχαν προηγηθεί δύο νίκες, αμφότερες εντός έδρας. Είναι οι μοναδικές που καταγράφει σε έξι συναντήσεις. Στις υπόλοιπες τέσσερις γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Πολύ κακή η παρουσία της ως φιλοξενούμενη. Στις δέκα τελευταίες εξόδους της απέσπασε μόλις δύο ισοπαλίες.

«Αχίλλειος» πτέρνα η ανασταλτική συμπεριφορά της, δέχεται γκολ με ευκολία, ειδικά μακριά από το γήπεδό της. Η εστία της παραβιάστηκε εννέα φορές σε τρεις εξόδους σε επίπεδο Κλαουσούρα. Πάντως, επιθετικά είναι αξιόλογη. Τα πέντε από τα έξι πρόσφατα ματς ολοκληρώθηκαν με 2-3 γκολ.

Στα θετικά η επιστροφή του Παντίγια (α, 5/0), ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Σαφές φαβορί η Πατσούκα. Ο πολύ πιθανός «άσσος» μπορεί να συνδυαστεί με Over 1,5 ή 2,5 – ανάλογα με το επίπεδο ρίσκου που θέλει να πάρει ο καθένας.