Κατρακυλάει η Κάουντενμπιθ, ευκαιρία για τη Φόρφαρ

Κάουντενμπιθ – Φόρφαρ (15/3/2022, 21:45) Σκωτία Λιγκ 2

H ουραγός Κάουντενμπιθ αναζητά… οξυγόνο στην αναμέτρηση με τη Φόρφαρ, η οποία από την πλευρά της ψάχνει βαθμούς που θα την κρατήσουν κοντά στη δεύτερη Άνναν.

Η Κάουντενμπιθ δεν πρόβαλε αντίσταση στη Στρανράερ, από την οποία έχασε 3-0 εκτός έδρας. Είχε ήδη δεχθεί δύο γκολ στο 17’, δεν έβγαλε αντίδραση, ήρθε και τρίτο στα μέσα της επανάληψης.

Έφτασε τις πέντε διαδοχικές ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της κατάταξης. Απέχει επτά βαθμούς από τη σωτηρία και την ένατη Άλμπιον Ρόβερς, έχοντας όμως και αγώνα περισσότερο.

Κακή και στην έδρα της με τέσσερις ήττες σε πέντε συναντήσεις και μόνο δύο νίκες σε δώδεκα.

Ο Ντέναμ (α, 9/0) αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι και πιθανόν να μείνει εκτός.

Δεν τα πάει καλά η Φόρφαρ τελευταία και η εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Στέρλιγνκ Άλμπιον ήρθε να το επιβεβαιώσει. Τρίτο ματς δίχως γκολ άρα και χωρίς νίκη, έχασε τα δύο. Η διαφορά από τη δεύτερη Άνναν διευρύνθηκε στους έξι πόντους, απόψε έχει τη δυνατότητα να την επαναφέρει στους τρεις και παράλληλα να ξεφύγει με εννέα από την πέμπτη Στενχάουσμιουρ.

Τα έξι πρόσφατα ενενηντάλεπτα έμειναν στο Under. Δεν έχει «διπλό» σε τέσσερις αγώνες, με δύο ήττες.

Υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Άντερσον (α, 19/2), Νες (μ, 6/1). Πρόβλημα προέκυψε στην τελευταία συνάντηση και με τον Άντερσον (μ, 23/3), που θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος.

Η Φόρφαρ δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα. Απέναντι όμως στην απογοητευτική Κάουντενμπιθ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Άλλωστε, είναι σαφώς πιο ποιοτική. Κοντά σε τιμές διπλασιασμού η απόδοση του «διπλού».