Συνδυασμός που συμφέρει

Ρέιντζερς – Σεντ Μίρεν (26/12/2021, 17:00) Σκωτία Πρέμιερ

Η Αγγλία κλέβει σήμερα την παράσταση παρά τις αναβολές, όμως Boxing Day διεξάγεται και στην Πρέμιερ Σκωτίας. Η συγκεκριμένη αγωνιστική (20η) είναι και η τελευταία πριν τη χειμερινή διακοπή που ξεκινάει φέτος νωρίτερα.

Αιτία η αύξηση των κρουσμάτων και το όριο 500 θεατών που έβαλε η Πρωθυπουργός της χώρας, Νίκολα Στάρτζον. Ήδη αρκετές ομάδες έχουν πολλές απώλειες λόγω COVID-19 και ελπίζουν να βοηθηθούν από την προσωρινή παύση των δραστηριοτήτων.

Στο σημερινό πρόγραμμα θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με ένα μεγάλο φαβορί. Θα κάνουμε, ωστόσο, μία συνδυαστική επιλογή που αυξάνει σημαντικά τις αποδόσεις. Ο λόγος γίνεται για τη συνάντηση της πρωτοπόρου Ρέιντζερς με τη Σεντ Μίρεν.

Σχεδόν 30 χρόνια αήττητη

Οι φιλοξενούμενοι είναι μία από τις ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο το τελευταίο διάστημα από τον κορωνοϊό. Μεσοβδόμαδα παρατάχθηκαν αποδεκατισμένοι και με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως πήραν παλικαρίσιο βαθμό από τη Σέλτικ (0-0).

Σήμερα ενδέχεται να υπάρξουν ορισμένες επιστροφές, όμως και πάλι η αποστολή θα είναι ελλιπής. Οι «Άγιοι» χρειάζονται τη διακοπή, καθώς προέρχονται από ένα αρνητικό σερί που κρατάει από τα μέσα Οκτωβρίου (0-6-4).

Φαντάζει δύσκολο να αντέξουν στο «Άιμπροξ» όπου η παράδοση είναι κάκιστη (0-2-18 με 9 σερί ήττες, οι 7 πιο πρόσφατες με μηδέν). Κέρδισαν για τελευταία φορά το 1992 και είναι απίθανο να σταθούν και τώρα όρθιοι.

Η Ρέιντζερς δείχνει σοβαρή με τον Φαν Μπόρνκχορστ (7-1-0, στα 6 κράτησε το μηδέν) και θέλει να πάει στη διακοπή τουλάχιστον στο +6. Περιμένουμε να μπει δυνατά από το ξεκίνημα και να επιβεβαιώσει με σχετική άνεση τον ρόλο του φαβορί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η επαλήθευση του «άσσου» από το ημίχρονο και ο συνδυασμός με το No Goal είναι πιθανός (1/1+NG). Προσφέρεται, μάλιστα, σε τιμές άνω του διπλασιασμού (2,10+).