«Άσσος» που αξίζει

Λίβινγκστον – Ρος Κάουντι (18/12/2021, 17:00) Σκωτία Πρέμιερ

Ο κυριακάτικος τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Χιμπέρνιαν και Σέλτικ επιτρέπει τη διεξαγωγή μόνο 4 αγώνων στην Πρέμιερ Σκωτίας. Στοιχηματικά θα σταθούμε στην αναμέτρηση Λίβινγκστον – Ρος Κάουντι όπου θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο.

Το τελευταίο διάστημα, εξάλλου, δείχνουν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Κόντρα στη Χαρτς (5/12) έχασαν πολλές ευκαιρίες και γνώρισαν την ήττα (0-1), όμως έκτοτε ανταμείφθηκαν για τις θετικές εμφανίσεις.

Ακολούθησαν δύο διαδοχικά τρίποντα με 1-0 απέναντι σε Χιμπέρνιαν (εντός) και Νταντί Γιουνάιτεντ (εκτός) που έδωσαν ώθηση. Θα αγωνιστούν με ψυχολογία σήμερα στο ματς με τη Ρος Κάουντι και πιστεύουμε πως θα εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας.

Συνεχείς ήττες στο Λίβινγκστον

Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σημάδια ανάκαμψης, όμως η τύχη που έφερε ένα θετικό σερί (2-2-0) τους εγκατέλειψε κόντρα στη Σέλτικ (1-2 στο 97’). Ακόμα και με παίκτη παραπάνω ήταν παθητικοί και το πλήρωσαν στην εκπνοή του αγώνα.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έφερε κούραση και απογοήτευση, οπότε η επίσκεψη στο Λίβινγκστον ενδέχεται να αποδειχθεί δύσκολη. Σε αυτήν την έδρα, άλλωστε, έχει υποστεί 4 διαδοχικές ήττες και η ιστορία είναι πιθανόν να επαναληφθεί.

Η «Λίβι» αναμένεται να δημιουργήσει φάσεις απέναντι στη 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Εφόσον παρουσιαστεί στοιχειωδώς εύστοχη έχει τον πρώτο λόγο για να επιβεβαιώσει τον «άσσο» που προσφέρεται σε ικανοποιητικές τιμές.