Ποιότητα και φόρμα φέρνουν γκολ

Φόλενταμ – Ντεν Μπος (26/11/2021, 21:00) Ολλανδία Β’ κατηγορία

Η 17η αγωνιστική στη Β’ κατηγορία της Ολλανδίας ξεκινάει απόψε με 8 αναμετρήσεις. Τεράστιο φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ η Φόλενταμ απέναντι στην Ντεν Μπος.

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας είναι σίγουρα η πιο πιθανή νικήτρια, όμως το σετ «παραμελεί» το φορμάρισμα των φιλοξενούμενων. Δεν ξέρουμε εάν είναι αρκετό για την έκπληξη, όμως θα τους δώσει την ώθηση που απαιτείται για να την επιχειρήσουν.

Μετά από το 1-0 στο γειτονικό ντέρμπι με την Ος, η Ντεν Μπος διεύρυνε το σερί (5-1-0, 4 διαδοχικές νίκες). Βρίσκεται, πλέον, στη ζώνη των πλέι οφ κάτι που τα προηγούμενα χρόνια φάνταζε πολύ δύσκολο.

Εκτός έδρας, βέβαια, δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική (2-1-4), αν και στα 4/5 πιο πρόσφατα ταξίδια βρήκε δίχτυα. Ανασταλτικά, ωστόσο, δεν αντέχει πάντα κι αυτό ενδέχεται να αποτελέσει τροχοπέδη και σήμερα.

Η ισχυρή της κατηγορίας

Αντιμετωπίζει, άλλωστε, την ομάδα που οδηγεί την κούρσα και διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση (40 γκολ σε 16 ματς)! Η Φόλενταμ παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση.

Παραμένει, άλλωστε, αήττητη από τα μέσα Αυγούστου (10-4-0). Αξιοσημείωτο ότι οι 8/11 τελευταίους αγώνες της έληξαν με G+O 2,5 (οι 7 με Over 3,5).

Με αυτά τα δεδομένα είναι λογικό να περιμένουμε και απόψε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Κοντράρονται μία ποιοτική ομάδα με εξαιρετική επίθεση και -κάποιες φορές- ευάλωτη άμυνα με έναν φορμαρισμένο αντίπαλο που θα παίξει χωρίς άγχος διεκδικώντας την έκπληξη.

Ικανοποιητική ως επιλογή το combo «G+O 2,5» που προσφέρεται στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες σε αποδόσεις γύρω στο 1,80-1,85.