Πετούν φωτιές επιθετικά

Άγιαξ Β – Ρόντα (22/11/2021, 21:00) Ολλανδία Β’ κατηγορία

Απόψε διεξάγονται οι τέσσερις εξ αναβολής αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής στη Β’ Ολλανδίας. Γηπεδούχοι οι τέσσερις ομάδες Νέων της κατηγορίας που υποδέχονται υπολογίσιμες αντιπάλους.

Κάθε παιχνίδι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, όμως θα σταθούμε σε αυτό του Άμστερνταμ, χωρίς να μπλέξουμε με σημείο. Ο Άγιαξ Β’ υποδέχεται τη Ρόντα και οι πιθανότητες να παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό ματς με αρκετά τέρματα είναι αυξημένες.

Έτσι συμβαίνει, άλλωστε, τις περισσότερες φορές με τους γηπεδούχους. Στους τελευταίους 14 αγώνες τους σημειώθηκαν 13 Goal και ισάριθμα Over, αλλά και 10 Over 3,5!

Η φόρμα δείχνει γκολ εκατέρωθεν

Είναι φορμαρισμένοι (7-2-1) και «τρέχουν» ένα αήττητο σερί (4-2-0), αλλά αμυντικά δεν πείθουν απόλυτα. Χαρακτηριστικό το 4-4 που προηγήθηκε απέναντι στην πρωτοπόρο Φόλενταμ. Προηγήθηκαν 2-0 και 4-2 στο ημίωρο, αλλά «πέταξαν» δύο βαθμούς στο φινάλε (88’, 95’).

Ικανή για το καλύτερο ή το χειρότερο είναι και η Ρόντα, επίσης μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο και αμυντικές αδυναμίες. Βρήκε δίχτυα στα τελευταία 6 ματς (3-2-1), αλλά και στα 5/6 φετινά ταξίδια σημειώνοντας σε κάθε ένα από αυτά τουλάχιστον 3 τέρματα.

Οι 5/6 πιο πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων έληξαν με Over (4 Over 3,5 και ισάριθμα Goal) και πιστεύουμε πως η παράδοση θα επαληθευτεί.

Αξίζει το κόπο το ποντάρισμα στον συνδυασμό «G+O 3,5» που προσφέρεται από τους μπουκ σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.