Με παράδοση για την κορυφή

Αϊντχόφεν – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (23/12/2021, 19:45) Ολλανδία Ερεντιβίζιε

Ολοκληρώνεται σήμερα η 18η αγωνιστική στο ολλανδικό πρωτάθλημα, τελευταία πριν από την καθιερωμένη διακοπή. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ο Άγιαξ βρέθηκε στο +2 και η Αϊντχόφεν θέλει να περάσει εκ νέου πρώτη.

Για να ξεχειμωνιάσει στην κορυφή, ωστόσο, πρέπει να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Λογικά θα τα καταφέρει, αλλά με τον «άσσο» να πληρώνει ψίχουλα πρέπει να κινηθούμε σε άλλα μονοπάτια.

Η PSV προέρχεται από το 4-1 στο Βααλβάικ με το οποίο αύξησε το αήττητο σερί (6-1-0 με 4 διαδοχικές νίκες). Παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζει τελευταία, έχει βρει συνέπεια στην απόδοσή της και φαντάζει δύσκολο να «στραβοπατήσει» απόψε.

Ο καλύτερος πελάτης

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, άλλωστε, η παράδοση απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο είναι εκπληκτική. Έχουν συμπληρωθεί 53 χρόνια από το τελευταίο «διπλό» της Γκόου Αχέντ Ιγκλς (0-1 τον Νοέμβριο ‘68). Έκτοτε, η PSV μέτρησε 23 νίκες (οι 14 διαδοχικές) σε σύνολο 26 αγώνων!

Αξιοσημείωτο, επίσης, ότι η Αϊντχόφεν σκόραρε στους τελευταίους 39 μεταξύ τους αγώνες ανεξαρτήτως έδρας. Στους 23 πιο πρόσφατους, μάλιστα, διατήρησε το αήττητο παίρνοντας 22 νίκες (οι 10 συνεχόμενες)! Ο μέσος όρος 2,7 τερμάτων που επιτυγχάνει ανά παιχνίδι αποτελεί τον υψηλότερο σε σχέση με κάθε άλλη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει τουλάχιστον 50 φορές.

Οι «Αετοί», βέβαια, πραγματοποιούν καλή σεζόν φέτος. Έχουν μείνει μακριά από τις περιπέτειες και διατηρούν το αήττητο στα πρόσφατα ταξίδια (2-3-0). Παρ’ όλα αυτά, τελευταία δείχνουν να έχουν «κολλήσει» επιθετικά (1-2-3 στα πρόσφατα ματς με 1-6 τέρματα).

Συνοψίζοντας, θεωρούμε ότι ο «άσσος» θα επιβεβαιωθεί. Επειδή, όμως, οι αποδόσεις είναι ιδιαιτέρως χαμηλές θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω κάνοντας τον συνδυασμό με το Over 3,5.

Η συγκεκριμένη επιλογή (1+Ο 3,5) προσφέρεται σε τιμές άνω του διπλασιασμού και κρίνεται ικανοποιητική.