Ελκυστικές τιμές στα γκολ

Τέλσταρ – Αϊντχόφεν Β (17/12/2021, 21:00) Ολλανδία Β’ κατηγορία

Απόψε διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες της 20ης αγωνιστικής στη Β’ Ολλανδίας, τελευταίας πριν από τη χειμερινή διακοπή. Στις πέντε σημερινές αναμετρήσεις ξεχωρίζουμε στοιχηματικά (και όχι αγωνιστικά) αυτή μεταξύ των Τέλσταρ και Αϊντχόφεν Β.

Η γηπεδούχος προέρχεται από την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ολλανδίας. Όπως είχε συμβεί και στον προηγούμενο γύρο χρειάστηκε την παράταση για να περάσει μια ερασιτεχνική ομάδα.

Απέναντι στη Σπάκενμπερχ προηγήθηκε 3-1, όμως δέχθηκε την ισοφάριση (3-3) και χρειάστηκε δύο τέρματα στο έξτρα ημίωρο (5-3). Ανάμεσά τους, μάλιστα, κέρδισε και το αριθμητικό πλεονέκτημα, κάτι που διευκόλυνε το έργο της.

Ανοιχτοί οι αγώνες τους

Ανοιχτά είναι και τα περισσότερα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα όπου παραμένει χαμηλά διαθέτοντας το 3ο χειρότερο παθητικό (39 τέρματα). Ειδικά στο γήπεδό της σκόραρε στα 8/9 ματς και δέχθηκε γκολ στον ίδιο αριθμό αγώνων.

Οι 4/5 πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της έληξαν με G+O 3,5, ενώ στο ίδιο διάστημα δέχθηκε 17 τέρματα! Δύσκολο να κρατήσει απόψε αλώβητη την εστία της από τη στιγμή που υπάρχουν και απουσίες στα μετόπισθεν.

Με G+O 2,5 ολοκληρώθηκαν, επίσης, οι τελευταίοι 3 αγώνες των φιλοξενούμενων, όπως και 4/5 πιο πρόσφατα ταξίδια τους. Η Αϊντχόφεν Β παρουσιάζεται επικίνδυνη, αλλά δεν αποτελεί την επιτομή της σταθερότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι δέχθηκε γκολ και στα 9 φετινά εκτός έδρας ματς.

Με αυτά τα δεδομένα η πιθανότητα να παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι είναι αυξημένη. Αξίζει ο συνδυασμός «G+O 2,5» που προσφέρεται σε ελκυστικές αποδόσεις στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες (2,10-2,20).