Διακόπτει τις υψηλές πτήσεις

Μπρέντα – Φόλενταμ (14/1/2022, 21:00) Ολλανδία Β’ κατηγορία

Η νέα έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού αφήνει τα σημάδια της και στη Β’ Ολλανδίας. Η αύξηση των κρουσμάτων ανέβαλε δύο αγώνες την προηγούμενη αγωνιστική και το ίδιο είναι πιθανόν να συμβεί και τώρα.

Ακόμα και σε περιπτώσεις που τα ματς γίνονται, οι ομάδες καλούνται να αντιμετωπίσουν ξαφνικές απουσίες. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι Μπρέντα και Φόλενταμ δείχνουν ανεπηρέαστες ενόψει του ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής.

Αμφότερες μπήκαν στη σεζόν με υψηλούς στόχους, όμως μία είναι αυτή που τους δικαιώνει. Αναφερόμαστε στους φιλοξενούμενους που οδηγούν την κούρσα, σε αντίθεση με τη NAC που δείχνει ασταθής. Πάμε, όμως, να δούμε τα δεδομένα καθώς μια τέτοια μάχη κρύβει ιδιαιτερότητες.

Την πληγώνει η παράδοση

Η Φόλενταμ, λοιπόν, βρίσκεται στην κορυφή δείχνοντας ιδιαιτέρως σταθερή (14-6-1). Παραμένει αήττητη για 19 αγωνιστικές (14-5-0) κι αν τα καταφέρει και απόψε ισοφαρίζει την καλύτερη επίδοση της ιστορίας της (1970)!

Η δύναμή της βρίσκεται στον επιθετικό τομέα (52 τέρματα σε 21 ματς), αλλά μακριά από το γήπεδό της δέχεται γκολ. Ενδεχομένως αυτό να συμβεί και τώρα απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο.

Η παράδοση, εξάλλου, δεν είναι με το μέρος της. Κέρδισε μόλις 1/13 τελευταίες επισκέψεις στο «Ρατ Φερλέχ» ανεξαρτήτως διοργάνωσης (1-2-10 με 5 διαδοχικές ήττες).

Η Μπρέντα είναι ο κακός της δαίμονας και θα προσπαθήσει να το επιβεβαιώσει. Ενισχύθηκε, άλλωστε, μεταγραφικά. Στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή μπορεί να «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στη ΦΚ Αϊντχόφεν, όμως δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.

Στα ντέρμπι παρουσιάζεται πιο συγκεντρωμένη και τα πηγαίνει καλύτερα. Παράλληλα, παρουσιάζεται ισχυρή εντός έδρας (5-4-1) όπου δεν έχασε κανένα από τα 7 πιο πρόσφατα ματς (4-3-0). Υπό αυτές τις συνθήκες δεν συμφωνούμε απόλυτα με τον ξεκάθαρο φαβοριτισμό της Φόλενταμ.

Περιμένοντας ένα ανοιχτό παιχνίδι και θέλοντας να καλυφθούμε στην ισοπαλία, καταλήγουμε στο combo «1Χ+Over 1,5». Προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού και δείχνει να αξίζει το ποντάρισμά μας.