Παιχνίδι με υψηλό σκορ

Μπρέντα – Ουτρέχτη (14/12/2021, 22:00) Ολλανδία Κύπελλο

Ξεκινάει σήμερα ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Ολλανδίας με τη διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων. Υπενθυμίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι μονά και γίνονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και -εφόσον χρειαστεί- η διαδικασία των πέναλτι.

Στην πιο ενδιαφέρουσα αποψινή συνάντηση η Μπρέντα υποδέχεται την Ουτρέχτη. Πλέον, μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, αφού η γηπεδούχος έχει «κολλήσει» τα τελευταία χρόνια στην Έρστε Ντιβίζιε.

Ξεκίνησε και φέτος ως ένα από τα φαβορί, όμως στην πορεία τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε. Οι απώλειες είναι πολλές και έχει μείνει μακριά από τις θέσεις της απευθείας ανόδου, αν και συχνά-πυκνά δείχνει την ποιότητά της.

Σήμερα θα αγωνιστεί χωρίς τον προπονητή της, καθώς ένα πρόβλημα υγείας δεν επιτρέπει στον Ντε Γκράαφ να δώσει «το παρών». Παρ’ όλα αυτά, θέλει να… φανεί κόντρα σε μια ομάδα της Ερεντιβίζιε και περιμένουμε να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Ποιότητα και φιλοδοξία

Η Ουτρέχτη, από την πλευρά, της δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Κέρδισε 1/5 τελευταίες αγωνιστικές (3 ήττες), ενώ μακριά από το γήπεδό της μετράει 4 σερί ήττες (όλες με G+O 2,5).

Οπισθοχώρησε στην 6η θέση και θέλει να φτιάξει την ψυχολογία της μέσω Κυπέλλου. Έτσι κι αλλιώς, είναι ένας θεσμός που της δίνει την ευκαιρία για διάκριση. Την περιμένουμε κατά συνέπεια αρκετά επιθετική.

Κάνοντας αυτές τις σκέψεις, περιμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, επιβεβαιώνεται και από την παράδοση. Οι τελευταίες 9 συναντήσεις τους ολοκληρώθηκαν με Over, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ στις 7/8 πιο πρόσφατες σημειώθηκε και Goal.

Ο συνδυασμός «G+O 2,5» προσφέρεται ψηλά για τα δεδομένα της Ολλανδίας (2,20+) και δείχνει να αξίζει το ποντάρισμά μας.