Αδικείται από τους μπουκ

Ρόντα – Ντεν Χάαγκ (21/1/2022, 21:00) Ολλανδία Β’ κατηγορία

Καθώς δεν υπάρχουν σήμερα αγώνες για την Ερεντιβίζιε, μοιραία το ενδιαφέρον μας στην Ολλανδία στρέφεται στη Β’ κατηγορία. Εκεί, διεξάγονται απόψε οκτώ αναμετρήσεις.

Η πιο ενδιαφέρουσα αγωνιστικά, αλλά και εκείνη που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, είναι αυτή ανάμεσα σε Ρόντα και Ντεν Χάαγκ. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στοχεύουν ψηλά, αλλά παρ’ όλα αυτά το σετ των αποδόσεων δεν είναι ισορροπημένο.

Οι μπουκ επιλέγουν να προσφέρουν σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί τη Ρόντα. Θα μας επιτρέψουν να διαφωνήσουμε καθώς οι πιθανότητες είναι πιο μοιρασμένες. Δεν είναι, εξάλλου, πολύ συνηθισμένο να προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στον τετραπλασιασμό(!) μια ομάδα που μετράει 8 διαδοχικές νίκες.

Με το μέρος της αριθμοί και δεδομένα

Ο λόγος για την Ντεν Χάαγκ, που γνώρισε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα (2-2, 4-2 παρ.) από τη Βααλβάικ (Α), όμως στο πρωτάθλημα έχει αποδείξει την ισχύ της. Σε κάθε ένα από τα ματς του νικηφόρου σερί, εξάλλου, πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ (25-6 στο σύνολο).

Εάν δεν υπήρχε, μάλιστα, η αφαίρεση βαθμών (-6) τότε θα βρισκόταν δεύτερη και σε απόσταση βολής από την κορυφή. Μαζί της και η ην παράδοση καθώς έχασε τελευταία φορά το ’13 από τη Ρόντα (5-3-0 με 4 διαδοχικές νίκες). Παράλληλα, στάθηκε όρθια στις 5 πιο πρόσφατες επισκέψεις στο Κερκράντε (2-3-0).

Οι γηπεδούχοι φυσικά και δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα, παραμένοντας αήττητοι σε 7 αγωνιστικές (4-3-0). Εντός του ’22 μετρούν το 2/2 με μηδέν παθητικό, αλλά κόντρα σε σαφώς χειρότερους αντιπάλους.

Αξιοσημείωτο ότι η Ρόντα τα πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας, αφού στο γήπεδό της οι απώλειες είναι αρκετές (4-4-3). Απέναντι στους δύσκολους αντιπάλους, μάλιστα, η συγκομιδή της χαρακτηρίζεται φτωχή.

Τα παραπάνω δεδομένα μας «αναγκάζουν» να στραφούμε στην κόντρα του υποτιθέμενου φαβορί. Ειδικά από τη στιγμή που οι αποδόσεις μας επιτρέπουν να καλύψουμε τα νώτα μας.

Θα καταφύγουμε σε ένα συνδυαστικό στοίχημα με την επιλογή «X2+Over 0,5» να προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.