Πρόκριση χωρίς θεατές

Κάρντιφ – Πρέστον (9/1/2022, 16:00) Κύπελλο Αγγλίας

Το κυρίως πιάτο του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας διεξήχθη χθες, ενώ σήμερα στο πρόγραμμα υπάρχουν εννιά ακόμα αναμετρήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως τόσο στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης όσο και στην επόμενη δεν υπάρχουν επαναληπτικοί. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν δεν υπάρχει και πάλι νικητής οι ομάδες λύνουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Αυτό έγινε επειδή λόγω των αναβολών δεν υπάρχουν πλέον πολλές ελεύθερες ημερομηνίες. Η υψηλή μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Όμικρον έχει φέρει νέα έξαρση της πανδημίας και οι περισσότεροι σύλλογοι καλούνται να αντιμετωπίσουν απουσίες.

Στα πλαίσια των νέων μέτρων που επιβλήθηκαν οι αρχές της Ουαλίας αποφάσισαν οι αγώνες στη χώρα να διεξάγονται χωρίς φιλάθλους. Το συγκεκριμένο μέτρο ξεκίνησε την Boxing Day και παραμένει άγνωστο πότε θα σταματήσει.

Για αυτόν τον λόγο η Σουόνσι υποδέχθηκε χθες τη Σαουθάμπτον «κεκλεισμένων των θυρών», ενώ το ίδιο θα γίνει σήμερα και με τη συνάντηση ανάμεσα στην Κάρντιφ και την Πρέστον.

Ανάξια εμπιστοσύνης η Κάρντιφ

Οι μπουκ προσφέρουν σε τιμές ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, όμως η Πρέστον είναι σε θέση να της βάλει δύσκολα. Ειδικά από τη στιγμή που οι εξέδρες θα είναι άδειες.

Η πρόσφατη παράδοση ευνοεί τους Ουαλούς, ωστόσο τα υπόλοιπα δεδομένα είναι με το μέρος των αντιπάλων τους. Η Πρέστον μετράει το 2/2 από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Ράιαν Λόου κι έχει την ψυχολογία για να απειλήσει.

Οι παίκτες παίζουν, πλέον, με μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές τους και ξέρουν πως μπορούν να κάνουν τη μίνι έκπληξη. Η Κάρντιφ, εξάλλου, δεν προκαλεί φέτος εμπιστοσύνη και παραμένει ιδιαίτερα ασταθής. Δέχθηκε γκολ στα τελευταία 23 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ έχασε τα 9/10 πιο πρόσφατα στο γήπεδό της (1-0-9)!

Θα κατευθυνθούμε, λοιπόν, προς την κόντρα κάνοντας και την κάλυψη στην πιθανή ισοπαλία. Καταλήγουμε στο combo «Χ2+Over 1,5» που προσφέρεται σε τιμές πάνω από τον διπλασιασμό.