Επιβεβαιώνεται η παράδοση

Όλτρινχαμ – Στόκπορτ (11/1/2022, 21:45) Αγγλία Νάσιοναλ Λιγκ

Το πρωτάθλημα στη Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας συνεχίζεται απόψε με πέντε αναμετρήσεις.

Σε εκείνη που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η Στόκπορτ είναι το φαβορί για να δικαιώσει την παράδοση και τα προγνωστικά. Φιλοξενείται από την ντεφορμέ Όλτρινχαμ που δεν βρίσκεται, από την άλλη πλευρά, στα καλύτερά της.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν το Σάββατο (08/01) κι έφτασαν κοντά στην επιστροφή στις επιτυχίες μετά από 4 διαδοχικές ήττες. Η Μπάρνετ, ωστόσο, τους ισοφάρισε στο 93’ δίνοντας συνέχεια στο αρνητικό σερί (0-3-5 σε όλες τι διοργανώσεις).

Η Όλτρινχαμ κέρδισε 1/13 τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-5-7) και κανένα από τα 7 πιο πρόσφατα (0-3-4). Στο γήπεδό της, μάλιστα, ο απολογισμός είναι χειρότερος (2-3-7 με 3 διαδοχικές ήττες, τελευταία νίκη στις 9 Οκτωβρίου).

Πιο αποτελεσματική η Στόκπορτ

Την ίδια ώρα η Στόκπορτ τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα, ενώ έχει θέσει υψηλότερους στόχους για τη φετινή χρονιά. Κερδίζοντας τα 5/6 πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα έχει βρεθεί κοντά στην 7άδα και απόψε θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ.

Την Boxing Day, άλλωστε, κέρδισε την Όλτρινχαμ με το ευρύ 5-1 αποδεικνύοντας ποια είναι η δυνατή ομάδα του ζευγαριού. Φαίνεται, εξάλλου, και από την πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση (6-3-0 υπέρ της Στόκπορτ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης). Ηττήθηκε στην πρώτη χρονικά συνάντησή τους (3-0 το 2013), όμως έκτοτε τα πάει περίφημα.

Μοναδικό ερωτηματικό ότι έχει να αγωνιστεί από τις 28 Δεκεμβρίου. Τότε πήρε το «διπλό» επί της Σόλιχαλ Μορς (1-0) που της χάρισε την 3η σερί επίσημη νίκη.

Το ενδεχόμενο νίκης της Στόκπορτ προσφέρεται σε τιμές κοντά στο 1,80. Είναι το δικαιολογημένο φαβορί και πιστεύουμε πως θα το επιβεβαιώσει.