Δύσκολη επιστροφή από καραντίνα

Ρέντινγκ – Ντέρμπι (3/1/2022, 17:00) Αγγλία Τσάμπιονσιπ

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται το πρόγραμμα στην Αγγλία, αφού οι αναβολές λόγω COVID-19 είναι πλέον συχνό φαινόμενο. Φυσικά, ακόμα και στα παιχνίδια που εν τέλει διεξάγονται η πανδημία αφήνει τα σημάδια της. Είτε μιλάμε για απουσίες παικτών είτε για έλλειψη ρυθμού σε κάποιες ομάδες λόγω αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στην τελευταία κατηγορία εμπίπτει η Ρέντινγκ, η οποία επανέρχεται σήμερα στη δράση μετά από τρεις αναβολές. Τα αυξημένα κρούσματα σε συνδυασμό με τους πολλούς τραυματισμούς δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων με Λούτον, Πιτέρμπορο και Φούλαμ.

Μουδιασμένη και ελλιπής

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ωστόσο, το ντέρμπι της ουράς κόντρα στην Ντέρμπι θα διεξαχθεί κανονικά. Άλλωστε, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βέλικο Παούνοβιτς, όσοι βρίσκονταν σε καραντίνα είναι διαθέσιμοι.

Χάθηκαν, ωστόσο, πολλές προπονήσεις ενώ και ο αριθμός τραυματιών παραμένει υψηλός. Για αυτούς τους λόγους, αλλά και λόγω φορμαρίσματος στην αντίπαλο, διαφωνούμε με το σετ των αποδόσεων.

Η Ντέρμπι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση ύστερα από τις 3 διαδοχικές νίκες. Όπως έκανε και στα τρίποντα που προηγήθηκαν, έτσι και στο «διπλό» στο Στόουκ (2-1) , βασίστηκε στην καλή αμυντική λειτουργία.

Έπαιξε «σφιχτά» και χτύπησε στο τρανζίσιον, συνταγή που αναμένεται να ακολουθήσει και τώρα. Έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τη σωτήρια 21η θέση σε μονοψήφια νούμερα και πιστεύουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Με το «διπλό» να προσφέρεται σε αποδόσεις άνω του τριπλασιασμού υπάρχει νόημα στην κόντρα, έστω και με κάλυψη στην ισοπαλία. Ακόμα και το «2 DNB», εξάλλου, προσφέρεται πάνω από τον διπλασιασμό.