Αποδεκατισμένη η Μίλγουολ

Κόβεντρι – Μίλγουολ (29/12/2021, 21:45) Αγγλία Τσάμπιονσιπ

Η μετάλλαξη Όμικρον έχει πλήξει για τα καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο και η εορταστική περίοδος έχει γεμίσει αναβολές. Η Τσάμπιονσιπ δεν αποτελεί εξαίρεση και είναι χαρακτηριστικό πως από τις επτά αποψινές συναντήσεις θα διεξαχθούν μόνο οι τρεις.

Ανάμεσα σε αυτές που «επιβίωσαν» βρίσκεται το Κόβεντρι – Μίλγουολ, αν και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν τη ματαίωσή του. Το αίτημά τους, ωστόσο, δεν έγινε δεκτό από τη διοργανώτρια αρχή (EFL) κι εκτός απροόπτου θα γίνει κανονικά.

Έχοντας πληγεί από πολλά κρούσματα και αντιμετωπίζοντας ορισμένους τραυματισμούς, η Μίλγουολ έχει διαθέσιμους 14 ποδοσφαιριστές (μεταξύ τους δύο τερματοφύλακες)! Ωστόσο, αυτό είναι και το όριο που έχει θέσει η λίγκα και για αυτό η επιθυμία της δεν έγινε δεκτή.

Το προβάδισμα στην έδρα

Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, η κατάσταση ήταν χειρότερη και οδήγησε σε αναβολή των αγώνων της κόντρα σε Πρέστον και Σουόνσι.

Με το πρόγραμμα να είναι ήδη φορτωμένο υπάρχει πρόβλημα με τις συνεχείς ματαιώσεις και η EFL προσπαθεί να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Έτσι και οι Λονδρέζοι είναι αναγκασμένοι να αγωνιστούν σήμερα αποδεκατισμένοι στη «Ρίκο Αρένα». Μάλιστα, ο τεχνικός τους Γκάρι Ρόουετ δήλωσε πως η αποστολή θα συμπληρωθεί με παίκτες της U23.

Συνυπολογίζοντας την αρνητική παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα (2-0-5) και το μέτριο εκτός έδρας πρόσωπο (2-6-6) της Μίλγουολ, στηρίζουμε τους γηπεδούχους. Η Κόβεντρι, άλλωστε, τα πηγαίνει καλά φέτος μπροστά στο κοινό της (7-2-2).

Ο «άσσος» βρισκόταν πάνω από τον διπλασιασμό, όμως πλέον δέχεται πιέσεις. Σε τιμές 1,80+ μπορεί να αποτελέσει επιλογή.