Διαφορετικό το κίνητρο, κοινός ο στόχος

Κολερέιν – Γουόρενποϊντ Τάουν (15/2/2022, 22:00) Βόρεια Ιρλανδία Πρέμιερ

Η Κολερέιν υποδέχεται τη Γουόρενποϊντ Τάουν, σε ένα ματς στο οποίο οι δύο αντίπαλοι χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

H Κολερέιν δεν τα κατάφερε στην Κλίφτονβιλ, από την οποία έχασε 2-0. Δέχθηκε δύο γκολ μαζεμένα στις αρχές της επανάληψης και δεν βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει. Κατέγραφε τρεις νίκες στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια, οι οποίες την έφεραν στην εξάδα όπου και θέλει να διατηρηθεί.

Έχει βελτιώσει τις επιδόσεις της ως γηπεδούχος, μετράει τρεις διαδοχικές νίκες στην έδρα της, όλες με διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων. Στις τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες συναντήσεις κράτησε το μηδέν. Οι πέντε από τις έξι ολοκληρώθηκαν με 2-3 γκολ.

Στην αντίπερα όχθη, η ουραγός Γουόρενποϊντ επιβλήθηκε 4-2 της Κάρικ. Πανηγύρισε νίκη έπειτα από έντεκα αγωνιστικές, έχοντας υποστεί οκτώ ήττες. Υπήρξαν πολλές προσθήκες κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς καταβάλει προσπάθεια για να ανακάμψει.

Έχει κάνει ζημιές μακριά από το γήπεδό της αφού απέσπασε τρεις ισοπαλίες στα πέντε πρόσφατα ματς. Όλες αμφίσκορες.

Τραγικές οι επιδόσεις της στο ανασταλτικό κομμάτι, η εστία της παραβιάστηκε στους 26 αγώνες που έχει δώσει!

Η Κολερέιν είναι πιο ποιοτική και διαθέτει το πλεονέκτημα της έδρας. Έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Γουόρενποϊντ, που πάντως δείχνει να έχει δυναμώσει και μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα.