Ισχυρή έδρα το Μεντεγίν

Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν – Κορτουλουά (9/2/2021, 01:00) Κολομβία Πριμέρα

Η Ιντεπεντιέντε υποδέχεται στο Μεντεγίν τη «νεοφώτιστη» Κορτουλουά με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στην έδρα της.

Η Ιντεπεντιέντε γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Όνσε Κάλντας φανερώνοντας αδυναμίες και στη δεύτερη έξοδό της. Τα ματς… στράβωσε νωρίς, καθώς δέχθηκε τέρμα μόλις στο 6’. Βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 38’ αλλά έμεινε ξανά πίσω στο 61’. Επιχείρησε να αντιδράσει και πάλι εντούτοις αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Στην έδρα της δείχνει καλά στοιχεία καταγράφοντας δύο δίκαιες νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Αμφότερες απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους (Τολίμα και Ντεπορτίβο Κάλι). Μάλιστα, και στις δύο αναμετρήσεις κράτησε το μηδέν.

Οι τρεις από τους τέσσερις αγώνες ολοκληρώθηκαν με 2-3 γκολ.

Παραμένει τραυματίας ο Ρικαούρτε (μ, 1/0), εκτός πλάνων και ο Καμπίντο (ε, 2/0).

Η Κορτουλουά πέτυχε την πρώτη της νίκη με 2-0 απέναντι στην Αμέρικα Κάλι. Ένα τέρμα στην αρχή της επανάληψης και ένα στην εκπνοή έγραψαν την ιστορία της συνάντησης. Ήταν σοβαρή και συμπαγής πίσω και αποτελεσματική μπροστά.

Μετρούσε έναν βαθμό στα τρία ματς που προηγήθηκαν. Όλα ήταν 2-3 γκολ. Αμφίβολη η συμμετοχή του Βαλένσια (μ, 3/1).

Η Ιντεπεντιέντε είναι δυνατή στο Μεντεγίν και αναμένεται να κάμψει την αντίσταση της Κορτουλουά. Καλή εναλλακτική ή συνδυαστική επιλογή τα 2-3 γκολ.