Αναζητά αντίδραση στην Άρτα η «μαύρη θύελλα»

Καραϊσκάκης – Καλαμάτα (24/11/2021, 15:00), Ελλάδα Σούπερ Λίγκα 2

Ο Καραϊσκάκης και η Καλαμάτα, που προέρχονται από δύο ήττες, θα διεκδικήσουν τη νίκη σε ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Άρτα.

Ο Καραϊσκάκης έχασε 2-1 στην ΑΕΚ Β πιο εύκολα από ότι καταδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα. Πάντως, ήταν και πάλι μαχητικός. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα μετά από εκείνη κόντρα στην Κηφισιά, ενώ στην πρεμιέρα κέρδισε στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Η ομάδα του Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς δεν έχει πείσει με τις έως τώρα εμφανίσεις της. Στο σημερινό παιχνίδι επιστρέφει από τιμωρία ο Γλυνός (μ, 2/0). Διαθέσιμος και ο προερχόμενος από τραυματισμό Κρισμάρεβιτς (μ). Παραμένουν τραυματίες οι Φαν Ίπερεν (α, 1/0), Γιαννιώτης (α) και Κορέλας (μ).

Από την άλλη, η Καλαμάτα έχασε 2-1 από τον Παναθηναϊκό στη Μεσσήνη σε ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν υστέρησε απέναντι στους «πράσινους». Δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες αλλά ήταν αναποτελεσματική. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς μετά από εκείνη της πρεμιέρας στην ΑΕΚ Β. Και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν λίγο πριν από το τέλος.

Η «μαύρη θύελλα» είναι ομάδα με ποιότητα και έχει υψηλές φιλοδοξίες φέτος.

Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τσελεπίδη (α, 1/0).

Η Καλαμάτα είναι ανώτερη από τον αντίπαλό της. Έχει τα φόντα να περάσει από την Άρτα και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της.