Αναγεννημένη με Χιλ στον πάγκο

Όλνταμ – Σκάνθορπ (26/12/2021, 17:00) Λιγκ 2 Αγγλίας
Μία από τις λίγες αναμετρήσεις της αγωνιστικής που αναμένεται να διεξαχθούν απόψε (4 από τις 12). Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο τελευταίες ομάδες της κατάταξης.

«Τρελό» το πιο πρόσφατο ματς που έδωσε η Όλνταμ, στις 11 του μήνα, το 5-5 με την πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν, όπου βρέθηκε να χάνει 1-4 στο 48′ και 3-5 στο 63′, αλλά απέσπασε τον βαθμό. Ήταν ο πρώτος της έπειτα από σερί τριών ηττών, που την έχει φέρει στο «βυθό», μαζί με την αποψινή της αντίπαλο. Συνήθως δέχεται γκολ εντός, το έκανε στα 9 από τα 11 φετινά για το πρωτάθλημα. Μάλιστα, στα 7 από αυτά η εστία της παραβιάστηκε από τουλάχιστον δύο φορές.

Η Σκάνθορπ πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, μέχρι να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία ο Κιθ Χιλ. Ο πολύπειρος -στις μικρές κατηγορίες Αγγλίας- τεχνικός έβαλε φρένο στον κατήφορο και η ομάδα απέσπασε 5 ισοπαλίες στα 6 προηγούμενα παιχνίδια. Τώρα μένει να γίνει το κλικ παραπάνω, ώστε να παίρνει τις νίκες και να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση. Υπάρχει και ευνοϊκή παράδοση, καθώς επικράτησε στις 3 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο «Μπάουνταρι Παρκ». Επιλογή μας το «διπλό», στο 3.00+.