Τα… σπόρια στο Αννόβερο

Χάνσα Ρόστοκ – Αννόβερο (14/1/2022, 19:30) Β Γερμανίας

Πρώτη αγωνιστική του νέου έτους για την Τσβάιτε Λίγκα, η «αυλαία» ανοίγει με τις αναμετρήσεις Ντινάμο Δρέσδης – Αμβούργο και Χάνσα Ρόστοκ – Αννόβερο, αμφότερες χωρίς οπαδούς, για μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Μέτρια η παρουσία της Χάνσα Ρόστοκ στο πρώτο μισό της σεζόν. Είχε επίδοση 5-5-8, συγκέντρωσε 20 βαθμούς και είναι μόλις 3 πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το χαρακτηριστικό της είναι πως υστερεί σημαντικά όταν αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες κι αποδίδει καλύτερα όταν έχει αυτή το ρόλο του αουτσάιντερ. Για το λόγο αυτό έχει συγκεντρώσει παραπάνω βαθμούς εκτός έδρας απ’ όσους εντός.

Το Αννόβερο ήταν αποκαρδιωτικό, όχι απλά δεν διεκδίκησε την άνοδο, αλλά είναι στην ίδια μοίρα με την αποψινή της αντίπαλο, μόλις 3 πόντους πάνω από την τελευταία τριάδα. Άλλαξε προπονητή το Δεκέμβρη, λίγο καλύτερη η εικόνα του με τον Νταμπρόβσκι στον πάγκο (ήταν υπηρεσιακός και μονιμοποιήθηκε), πήρε 2 νίκες σε 3 αγώνες και κάνει… αντεπίθεση. Επίσης αγωνίζεται με αρκετούς παίκτες πίσω από την μπάλα κι εφαρμόζει αντεπιθέσεις, ρόλος που ενδέχεται να το ευνοήσει απόψε. Θα του δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα.