Αήττητη εντός επί Καουτσίνσκι

Βέχεν – Ντούισμπουργκ (29/1/2022, 15:00) Γ’ Γερμανίας
Πέντε αγώνες θα γίνουν απόψε στην 3η κατηγορία και όχι 6 όπως είχαν αρχικά προγραμματιστεί, καθώς αναβλήθηκε το Βικτόρια Βερολίνου – Τσβίκαου. Η πρότασή μας θα είναι από το ματς στο Βιζμπάντεν.

Σε διαρκώς ανοδική πορεία βρίσκεται η Βέχεν, την έχει σουλουπώσει ο προπονητής Μάρκους Καουτσίνσκι. Μετρά 4 νίκες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, έχει απομακρυνθεί αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη και πλησιάζει την πρώτη πεντάδα. Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει φέρει από ένα αποτέλεσμα. Έχασε με 3-2 εκτός από τη Μόναχο 1860, σε ένα ματς όπου προηγήθηκε 2-0, παραχώρησε εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία στην Όσναμπρικ και κέρδισε την ουραγό Χάβελσε (1-0 εντός). Δυσκολοκατάβλητη στην έδρα της, παραμένει αήττητη από τότε που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Καουτσίνσκι (2-2-0, τα 3 με «μηδέν» παθητικό).

Την Ντούισμπουργκ την τολμήσαμε την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε κόκκινη νωρίς, έφαγε «πεντάρα», το μετανιώσαμε πικρά. Στο πιο πρόσφατο εκτός κέρδισε με 1-0 την ουραγό Χάβελσε, όμως είχε ηττηθεί και στα 8 προηγούμενα για το πρωτάθλημα. Στην παρούσα φάση αποδεικνύεται πως δεν μπορεί να «στρίψει», καθώς η ανασταλτική της λειτουργία είναι αποκαρδιωτική. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, λογικά θα ηττηθεί σε ένα ακόμη ματς μακριά από το κοινό της…