Μπάσκετ Γερμανία πρόταση: Είναι και θέμα ποιότητας

Καλημέρα σας. Εξαιρετικά πήγε η χθεσινή μέρα, το Μιλάνο όχι απλά μας έδωσε ντέρμπι, αλλά πέρασε και νικηφόρα από τη Μόσχα και επιστρέφει για την 3η θέση, ίσως κοιτάξει και παραπάνω αν δεν συνέλθει η Μπάρτσα. Σήμερα μπαίνουμε στο Σαββατοκύριακο με πολλά μεγάλα ματς ποδοσφαίρου, που μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας, όπως για παράδειγμα το ντέρμπι μίσους στη Γαλλία, αλλά εμείς κάνουμε τη δική μας δουλειά και ασχολούμαστε με την πορτοκαλί θεά.

Μπάσκετ Γερμανία πρόταση: Ουλμ – Τσέμνιτζ 99 (19:00)

Κάτι καλό χτίζεται εδώ και χρόνια στον σύλλογο της Ουλμ. Από τότε που έδωσε τα κλειδιά στον Γιάκα Λάκοβιτς δε, άρχισε να παίρνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση. Η νίκη στην έδρα της Μπουντούτσνοστ ήταν εκκωφαντικό αποτέλεσμα. Στα τελευταία πέντε ματς έχει κάνει τέσσερις νίκες. Στο πρωτάθλημα χτυπά την πόρτα της τετράδας και γενικά… κάτι καλό γίνεται. Ποιοτικό ρόστερ για τα δεδομένα του γερμανικού μπάσκετ και ένας προπονητής που χτίζει κι αυτός το δικό του όνομα στους πάγκο, ενώ σαν παίκτης έχει τέτοιες παραστάσεις που το ειδικό του βάρος είναι πάνω από την ομάδα και την τραβά μαζί του.

Η Τσέμνιτζ 99 είναι η έκπληξη της χρονιάς. Είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τρεις φορές φέτος την Μπάγερν! Πριν αποκλείσει την Μπάγερν, είχε αποκλείσει και την Ουλμ για το Κύπελλο. Είναι στην τετράδα, έχει κάνει ένα σωρό υπερβάσεις, αλλά κάπου δεν θα αντέξει με αυτό το ρόστερ. Τουλάχιστον αυτό λέει η λογική, εκτός κι αν έχουμε μία φοβερή έκπληξη από την αρχή μέχρι το τέλος. Το ματς με την Ουλμ είναι ένα είδος κρας-τεστ.

Θα πάμε με την ποιότητα

Η Ουλμ είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα από την Τσέμνιτζ. Έχει και το πάθημα του Κυπέλλου, ενώ η  νίκη στην έδρα της πανίσχυρης, φέτος, Μπουντούτσνοστ θα της δώσει και κεκτημένη ταχύτητα. Το όριο του αγώνα είναι στους 6.5 πόντους και θα πάρουμε τον άσσο στο χάντικαπ με απόδοση 1.90 στη stoiximan.