Οι ελλείψεις δεν επηρεάζουν την παραγωγικότητα

Δανία – Σερβία (29/3/2022, 19:00) Διεθνή φιλικά

Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση στην Κοπεγχάγη ανάμεσα στη Δανία και τη Σερβία, οι οποίες θα παραταχθούν με ελλείψεις.

Στο παιχνίδι το οποίο σηματοδότησε την επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν στην Εθνική, η Δανία έχασε 4-2 στην Ολλανδία. Μάλιστα, ο 30χρονος μέσος συνδύασε την επανεμφάνισή του με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ομάδας του. Σκόραρε στο 47’, δύο λεπτά αφού μπήκε ως αλλαγή.

Και κάπου εδώ τελειώνουν τα καλά νέα. Οι Δανοί ήταν κατώτεροι από τους αντιπάλους τους και δικαίως γνώρισαν την ήττα. Ήταν η δεύτερη διαδοχική μετά από αυτή στη Σκωτία, στο φινάλε των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο πλαίσιο των οποίων πάντως μετρούσαν εννέα νίκες σε ισάριθμα ματς.

Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ολοκληρώθηκαν με Over 3,5.

Προβλήματα προέκυψαν με τους Πόουλσεν (ε) και Ντιλένι (μ), οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν. Παραμένουν εκτός πλάνων οι Κίερ (α), Κρίστιανσεν (α), Ντάμσγκορντ (ε), Μπρέιθγουεϊτ (ε), Βας (α). Αμφιβολίες υπάρχουν και για τον Μέλε (α), πάντως οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

Πέντε νίκες στη σειρά

Στην αντίπερα όχθη, η Σερβία πέρασε με 1-0 από την Ουγγαρία. Πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση στο 38’. Ήταν ανώτερη και άξιζε τη νίκη.

Ήταν η πέμπτη στη σειρά και έβδομη σε οκτώ παιχνίδια, στα οποία παραμένει αήττητη. Η πιο σημαντική ήταν, φυσικά, αυτή στην Πορτογαλία (2-1) στο φινάλε των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου χάρη στην οποία εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο και την παρουσία στο Κατάρ.

Οι τρεις από τους τέσσερις πρόσφατους αγώνες της ολοκληρώθηκαν με Over.

Από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Βλάχοβιτς (ε), Μιλένκοβιτς (α), Σπάχιτς (α), Μαξίμοβιτς (μ), Τζούρισιτς (μ) και Λάζοβιτς (μ).

Αν η Δανία ήταν πλήρης, θα άξιζε το ποντάρισμα στον «άσσο». Ωστόσο, οι απουσίες της αλλάζουν τα δεδομένα. Επειδή και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και έχουν λύσεις στο σκοράρισμα, αξίζει η επιλογή στο αμφίσκορο. Προσφέρεται σε απόδοση κοντά στο 2,00.