Αμφίσκορο στο 3,20 στον Βόλο!

Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια (16/3/2022, 15:00), Ελλάδα Σούπερ Λίγκα 2

Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Βέροια θα διεκδικήσουν τη νίκη σήμερα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης για διαφορετικούς λόγους.

Οι Θεσσαλοί δίνουν μάχη για την παραμονή και την Κυριακή πήραν πολύτιμη «ανάσα» καθώς επικράτησαν 1-0 της Ξάνθης με γκολ στην εκπνοή. Ιδανικό ντεμπούτο για τον Τίμο Καβακά στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», που όμως παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ολυμπιακός καταγράφει δύο νίκες στα τρία τελευταία ματς ως γηπεδούχος αλλά αυτές είναι οι μοναδικές στις εννέα πρόσφατες αναμετρήσεις στην έδρα του. Έχει σκοράρει στις έξι από τις επτά, δεν τα κατάφερε μόνο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ απέναντι στην Ξάνθη κράτησε μόλις για πρώτη φορά το μηδέν σε έντεκα!

Στη σημερινή μάχη δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Στάμου (μ, 9/1) και Παπακώστας (α, 11/0), καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες. Απών και ο τραυματίας Κόκας (α, 5/0), όπως και οι Μανάφοφ (μ, 4/0), Ασαμόα (ε, 3/0), Ρηγόπουλος (α, 1/0) και Πέλκας (α, 1/0).

Γκολ σε δέκα από τις έντεκα εξόδους

Στην αντίπερα όχθη, η πρωτοπόρος Βέροια ήταν η κερδισμένη της περασμένης αγωνιστικής. Επικράτησε δύσκολα αλλά δίκαια 1-0 στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας και αξιοποίησε την γκέλα της ΑΕΛ (0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου στο κοντινό «Αλκαζάρ»), διευρύνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Οι Ημαθιώτες καταγράφουν πέντε νίκες σε έξι εξόδους, χάνοντας μόνο στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Έχουν σκοράρει στους δέκα από τους έντεκα εκτός έδρας αγώνες, έμειναν στο μηδέν μόνο κόντρα στον Ηρακλή, στη δεύτερη ήττα τους στο Πρωτάθλημα. Η εστία της «βασίλισσας του Βορρά» είχε παραβιαστεί στα τρία ματς μακριά από τη Βέροια, πριν τη διατηρήσει ανέπαφη στη Λάρισα, την Κυριακή.

Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τιμωρημένο Σκόνδρα (α, 20/2). Στο… απουσιολόγιο και οι Παπαχρήστος (μ, 8/0), Γιακουμάκης (ε, 20/5) αφού ταλαιπωρούνται από ίωση. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Παπαδόπουλος (τ), Μυστακίδης (ε, 4/0) και Μπαϊντού (μ, 1/0). Αντίθετα επιστρέφουν οι Οικονόμου (α, 16/0), Μαραγκός (μ, 19/0) και Δημόπουλος (α, 9/0). Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή ο νεοαποκτηθείς Αντέμ (μ).

Το 3,20 στο αμφίσκορο… προκαλεί. Δεν είναι μόνο η Βέροια που διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα αλλά και Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας είναι επικίνδυνη στην έδρα της. Παράλληλα, έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη σε βάρος της Ξάνθης. Αξίζει το ποντάρισμα στο γκολ – γκολ.